SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ
130 adet ürün bulundu

Kaynak Makinesi

Farklı malzemeleri birleştirmeye ve kaynaştırmaya yarayan kaynak makinesi, birçok sektörde popüler olarak kullanılmaktadır. Sayfamızda sizlerle buluşturulan makine seçenekleri, gaz altı, eletrofüzyon, inverter ve ultrasonik şeklinde çeşitlilik gösterir. Bu farklı çalışma teknolojilerine sahip ürünlerin her birinin sunduğu özellikler ve gösterdikleri performanslar birbirinden farklıdır. Kullanım alanınızı ve çalışma yapacağınız malzemeyi göz önünde bulundurarak çalışma teknolojileri arasından seçiminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

İmalatın en temel işlemlerinden birisi olan kaynak, temel bilgiye sahip olan herkes tarafından gerçekleştirilebilir. Sağlam ve oldukça sert malzemelerin birbiriyle kaynaşması için kullanılan enerji oldukça fazladır. Bu nedenle makineler kullanılırken bu enerjiyi doğru şekilde yönlendirmek ve güvenlik önlemleri almak önem arz eder. Kullanım şekilleri ve çalışma teknolojileri değişiklik gösteren ürünler arasından yapacağınız seçim sırasında, makineler hakkında daha fazla bilgi edinerek güvenlik talimatlarına uyabilirsiniz. Böylelikle kısa dakikaların içerisinde ve güvenle kaynak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Gazaltı Kaynak Makinesi

Sıklıkla tercih edilen makine seçenekleri arasında ilk sıralarda gazaltı kaynak makinesi gelir. Bu makineler, hızlı bir işlem sürecine sahiptir. Pratik bir şekilde istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olur. En küçük ve narin kaynak işlemlerinden en büyük olanlarına kadar istediğiniz her durumda kullanabileceğiniz özelliktedir. Düzgün bir şekilde birleşme sağlayacak kadar güçlüdür. Su soğutmalı makine seçenekleri de bulunan bu mekanizma, kullanım süreci güvenli kılınmak için eklenmiş birçok farklı özelliğe sahiptir. Kullanım amaçlarınıza uygunsa bir gazaltı kaynak makinesi alarak beraberinde getirdiği tüm faydalardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak Makinesi Fiyatları

Yüksek performans gösteren ve her türlü işinizi halletmenize yardım eden kaynak makinesi seçenekleri, bu sayfada yer alır. Sayfamızda sizlerle buluşturulan makineler, farklı özellikleri ve sahip oldukları detaylar göz önünde bulundurularak belirlenmiş fiyat aralıklarına sahiptir. Tüm ürünleri listeleyerek uygun fiyat aralıklarını görebilir, aralarından istediğiniz işlemleri gerçekleştirebileceğiniz birini tercih edebilirsiniz. Sayfanın sol kenarından aradığınız fiyat aralıklarını seçerek alışveriş işlemlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ürünlerin çalışma teknolojileri ve sundukları tüm özellikler hakkında aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylelikle aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderdikten sonra Sanayiden farkıyla sunulan ürünler arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Kaynak Makinesi Çeşitleri Nelerdir?

Günlük yaşamda kullanılan kaynak makinesi çeşitleri oldukça fazladır. Bunlar arasında redresörlü kaynak makinesi, inverter kaynak makinesi, transformatör kaynak makinesi, çanta kaynak makinesi, jeneratör kaynak makinesi, gazaltı kaynak makinesi, punta kaynak makinesi ve boru kaynak makinesi yaygın olarak kullanılır. Diğer türlere kıyasla daha yaygın olan bu türler çalışma sırasında daha az elektrik enerjisine ihtiyaç duyarlar. Ağırlığı hafif ve ebatı küçük olan bu makineler verimli olacak şekilde çalışırlar. Sıçramasız ve pürüzsüz arka planının olması, doğru akım elde edilmesi makineye olan talebi daha da artırır. Elektrik enerjisini kaynak kısmında ısıya dönüştüren bu makineler erime, kaynaşma ve birleşme aşamalarından oluşur.

 

 En Uygun Kaynak Makinesi Fiyatları

Online mağazamızdan en uygun kaynak makinesi fiyatları geçerlidir. Bu sayede ürünler arasından fiyata göre değil teknik özelliklere göre seçim yapabilirsiniz. Şebeke gerilimi, ağırlık, boyut, koruma sınıfı, soğutma, çalışma rejimi, elektrot çapı, elektrot tipleri, tavsiye edilen şebeke sigortası, maksimum çıkış akımı, açık devre gerilimi satın alma sırasında dikkat edilmesi gereken özellikler arasında yer alır. Ürün sipariş verildiğinde içerisinde ana makine ile ona bağlı olan üç metre şebeke kablosu, şase pensesi ve iki buçuk metre kablosu, elektrot pensesi ile iki buçuk metre kablosu yer almaktadır.