SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

20W F34 FİBER LAZER MARKALAMA MAKİNESİ (YERLİ ÜRETİM BELGELİ)

20W F34 FİBER LAZER MARKALAMA MAKİNESİ (YERLİ ÜRETİM BELGELİ), Lazer Kesim Makinası
20W F34 FİBER LAZER MARKALAMA MAKİNESİ (YERLİ ÜRETİM BELGELİ), Lazer Kesim Makinası

  - Ürün 20w bir fiber lazer markalama makinesidir. (CE BELGELİ - ISO 9001 KALİTE BELGELİ - YERLİ ÜRETİM BELGELİ)

  - Her türlü metalin ve metal alaşımın, kaplamalı ve boyalı metalin, birçok plastik, deri ve farklı malzemelerin markalanmasında kullanılmak üzere üretilmiştir.

  - Hızlı ve kalıcı markalamalar yapar ve elektrik ihtiyacı en düşüğe indirgenmiştir. - Fazla yer kaplamaz, kompakt bir makinedir.

  - Yapılacak olan markalama işlemleri ister dışarıdan çağırılabilir, istenirse kendi yazılımında rahatlıkla tasarlanabilir.

  -  Adobe Illustrator (*.ai), EMF (*.emf), DXF (*.dxf), JPEG (*.jpg), GIF (*.gif), PCX (*.pcx), ve Windows Bitmap (*.bmp), TIFF(*.tiff) gibi uzantılar desteklenmektedir. -Opsiyonel olarak yüzük bilezik vs. malzemelere dairesel markalama yapmak adına divizör aparatı eklenebilir. (Fiyata dahil değildir)

  - 120x120mm standart lens ile verilecektir. (Opsiyonel olarak 240x240mm lens verilebilir) - Ayak pedalı ile seri işlerinizi daha da kolaylaştıracaktır.

  - Yüksek soğutma ihtiyacı duymaz hava ile soğutulmaktadır. - Herhangi bir sarf malzeme gerektirmez.

  - Lazer ortalama ömrü 100.000 saattir.

  - Ücretsiz numune ve deneme çalışması yapılabilir, randevu almanız yeterlidir.

  - Koruyucu gözlüğü ile teslim edilecektir. - 2 yıl garanti (+3 Yıl Opsiyonlu Garanti Hizmeti) , 10 yıl yedek parça bulunabilirlik imkanı ve ömür boyu servis hizmeti sunmaktayız.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.