Ambalaj, paketleme ve ürün sunum sektörüne yönelik fuarlarda markanızı öne çıkaracak özel tasarım strafor stand dekorları ve büyük ölçekli 3D ürün maketleri üretiyoruz.
EPS strafor ve XPS malzemeler kullanılarak dev ambalaj kutuları, şişe replikaları, kozmetik ve gıda ambalaj maketleri, 3D logo ve yazılar, ürün teşhir objeleri, fotoğraf alanları, giriş dekorları ve markaya özel tanıtım figürleri hazırlanabilir.
Üretimler; stand ölçüsüne, ürün formuna, kurumsal renklere ve fuar konseptine göre özel olarak tasarlanır. Hafif yapısı sayesinde büyük ölçülü dekorlar fuar alanında kolay taşınabilir ve kurulabilir.
İsteğe göre ürünler ham EPS, boyalı, kaplamalı veya kullanıma hazır şekilde teslim edilebilir.
Ambalaj görselinizi, stand projenizi ve istediğiniz ölçüleri bize gönderin. Fuar standınıza özel dekor, ürün replikası ve 3D maket üretimi için fiyat teklifimizi hazırlayalım.
Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.