SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ
  • Kategoriler Üst kategoriye dön
  • Ülke
  • İl
  • Fiyat
    -
  • Video İçerenler
  • Ürün Durumu
  • İlan Durumu
16 adet ürün bulundu

İnşaat Asansörü

 

Hem yüklerin hem de personelin taşınması açısından önemli bir yere sahip olan inşaat asansörü inşaatlara geçici olarak monte edilir. Neredeyse bütün inşaat malzemesinin taşınmasını sağlayan bu asansör çalışma sürecini daha verimli hale getirir. Kısa zamanda yüksek performans sunan asansörlerin taşıma kapasitesi standart asansörler kıyasla daha fazladır. Bu asansörler seçilirken hangi amaçla kullanılacağını göz önünde bulundurmak faydalı olacaktır. Böylece çalışmalardan daha başarılı sonuçlar elde edilecektir. Yavaş hızla ve itinalı şekilde hareket eden asansörler dayanıklı olacak şekilde üretilirler. Günümüzde farklı tarzlarda inşaat asansörlerinin kullanılıyor olması kullanıcılar açısından avantaj sağlar. Bu asansörler genellikle ticari yapılar ve konut projeleri için kullanılır. Küçük alanda ağır yüklerin taşınması için elverişli olan inşaat asansörleri yüksek katlı şantiyeler için sıklıkla tercih edilir.

 

İnşaat Asansörü Türleri Ve Fiyatları

Şantiyelerdeki taşıyıcı mekanik sistem olarak ifade edilen inşaat asansörü halat boyları, taşıma kapasiteleri, fiyatları ve kullanıldığı voltaj gibi özellikler bakımından birbirinden ayrılır. En çok kullanılan türler arasında redüktörlü sessiz asansörler, manuel raylı asansörler, monoray asansörler, mini tip gırgır asansörler, dam vinçleri ve mini tip sessiz asansörler yer alır. Bu türlere ait inşaat asansörü fiyatları asansörün kapasitesine ve diğer teknik özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterecektir. En yüksek fiyatlı ürün grupları arasında çelik halatlı vinç ve şanzımanlı dam vinci yer alır. Buna kıyasla çelik halatlı 1000 kilogram inşaat asansörü daha uygun fiyatlara sahiptir. En ekonomik fiyatlarla alışveriş yapabilmek için doğrudan mağazamız üzerinden sipariş verebilirsiniz.

 

İnşaat Asansörü Nasıl Seçilir?

Yük taşınmasında meydana gelebilecek zararları en aza indirmeyi sağlayan inşaat yük asansörü sert ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiş olmalıdır. Asansörün içerisinde ayrı bir koruma yüzeyi bulunmalı, asansör yüklerin güvenilir şekilde taşınmasına imkan vermelidir. Pek çok yerde bu asansörlerin insan taşımaya da uygun olduğu düşünülür. Ancak bunun mümkün olduğunca yapılmaması gerekir. Sektör fark etmeksizin inşaat asansörleri yalnızca yük taşıma amacıyla kullanılmalıdır. Bu sayede işler daha kısa süre içerisinde gerçekleşecektir. Taşıma kapasitesinin ve kabin uzunluğu isteğe bağlı olarak tercih edilebilir

asansör sistemleri

satılık asansör ekipmanları

asansör ekipmanları fiyat 

inşaat asansörü fiyat 

satılık inşaat asansörü