SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

BESLEME TEPSİSİ KULP MAKİNA

BESLEME TEPSİSİ KULP MAKİNA, Ambalaj Makinaları
BESLEME TEPSİSİ KULP MAKİNA, Ambalaj Makinaları

YUVARLAK AMBALAJLAR İÇİN TASARLANMIŞTIR . OPSİYONEL DÜZELTME MEKANİZMASI İLE ALTIGEN, ELİPS VE KARE AMBALAJLARI BESLER. . KAPASİTE: 4800 Paket / Saat'e kadar . HERHANGİ BİR DOLUM HATTI İLE KOLAY ENTEGRE EDİLİR

TEKNİK ÖZELLİKLER   - KULP BT-980 besleme tepsisi, herhangi bir şekildeki ambalajları hava ile temizleme makineline veya dolum hatlarına iletmek için dizayn edilmiştir. - İsteğe bağlı düzeltme mekanizmasıyla altıgen, elips ve kare ambalajları besleyebilme özelliği. - Besleme tepsisinin çapı 980 mm veya 1200 mm'dir. - Besleme tepsisi dört ayak üzerine yerleştirilir. Masanın yükseklik ayarı dört ayaktan ayrı olarak yapılabilir. - Besleme tepsisi yüksekliği yerden 900 mm'dir. (+/- 50 mm ayarlanabilir). - Besleme tepsisi devir ayarladır. Dolum makinesinin ekranından hızı kontrol edilebilir.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.