SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

CARPET UNDERLAY- ROSS MATRESS UNDERLAY HALI ALTI KORUYUCU KEÇE

CARPET UNDERLAY- ROSS MATRESS UNDERLAY HALI ALTI KORUYUCU KEÇE, Yapı İnşaat
CARPET UNDERLAY- ROSS MATRESS UNDERLAY HALI ALTI KORUYUCU KEÇE, Yapı İnşaat

Ross Matress Carpet Underlay

 

İthalatını yaptığımız ithal halı altı koruyucu keçe, Ross Matress carpet underlay guarder için 0212 424 01 26 nolu telefondan ulaşabilir veya iletişim formunu doldurabilirsiniz.

 

Isı ve ses yalıtımı ,darbelere karşı dayanıklılık,Hijyen,Halı ve zemin malzemelerinin ömrünü uzatmaya yardımcı ,Neme dayanıklı,Halı altlıkları.

Halı altı keçe uygulamasına daha gelişmiş ve uygulama kolaylığı sunan bir alternatif olan Ross Matress Carpet Underlay, yüksek trafiğe sahip her türden ticari ve kamusal mekânda kullanıma uygun bir seçenek. 

 

Ross Matress Underlay Guarder (Carpet underlay) : M2/3kg – kalınlık ; 6,5 mm sertifikalı Underlay .İthal halı altlıkları Otel halısı ve yat-tekne halılarında,ofis,sinema,balo,konferans salonu halılarında ısı, ses yalıtımı ve koruma sağlayan, halı altı koruyucu Carpet Underlay Rulo ölçüleri 1,37 x 11 m =15,07m2

 

Ross Matress Carpet Underlay Fiyat bilgisi için bize ulaşınız.

www.halialtikece.com

 

 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.