SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

E-11 ETİKETLEME MAKİNESİ KULP

E-11 ETİKETLEME MAKİNESİ KULP, Ambalaj Makinaları
E-11 ETİKETLEME MAKİNESİ KULP, Ambalaj Makinaları

. ŞİŞE VE KAVANOZ ETİKETLEME . YUVARLAK, KARE, VE ALTIGEN AMBALAJLAR . KAPASİTE: 3000 ADET/SAAT . ± 0.5MM ETİKETLEME HASSASİYETI

TEKNİK ÖZELLİKLER:   - Yuvarlak, kare ve altıgen ambalajların tek tarafını ya da çevresini etiketler. - Ayar kolları ve numaratörleri sayesinde kolay ayarlama imkanı. - Değişik şekil ve ebatlardaki ambalajlar için ekstra aparat gerekmez. - Açı ayar sistemi bulunur. - Bir ambalajdan diğer bir ambalaja geçerken kısa sürede ayar imkanı. - Kompakt ve fonksiyonel tasarım. - Mevcut ve yeni ürün ambalajlarını aynı makine ile etiketleme esnekliği. - Etiket yüksekliği mim.8 mm / max. 128 mm . - Opsiyonel etiketleme modülü ile min. 8 mm / max. 248 mm etiket yüksekliği. - Şeffaf etiketler için özel sensör çözümleri. - 20 metre/dakika etiketleme hızı.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.