SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

E-40 ETİKETLEME MAKİNESİ

E-40 ETİKETLEME MAKİNESİ, Ambalaj Makinaları
E-40 ETİKETLEME MAKİNESİ, Ambalaj Makinaları

. ŞİŞE VE KAVANOZ ETİKETLEME . ELİPS, YASSI, KARE, VE ALTIGEN AMBALAJLAR . KAPASİTE: 4800 ADET/SAAT . ± 0.5MM ETİKETLEME HASSASİYETI 

TEKNİK ÖZELLİKLER:   - Elips, oval , altıgen ve kare ambalajların ön ve arka yüzeylerini etiketler. - Opsiyonel Sıyırıcı Ünite kullanımı ile aynı makinada yuvarlak, kare, ve altıgen ambalajların tek tarafını veya çevresini etiketleme imkanı. - Düzeltici ünite kullanımı ile elips ve oval ambalajların makina konveyörü üzerinde hizalanarak çok hassas bir şekilde çift taraflı etiketlenmesi. - Açı ayar sistemi bulunur. - Mevcut ve yeni ürün ambalajlarını aynı makina ile etiketleme esnekliği. - Ayar kolları ve numaratörler sayesinde kolay ayarlama. - Etiket yüksekliği min. 8 mm / max. 128 mm. - Opsiyonel etiketleme modülü ile min. 8 mm / max. 248 mm etiket yüksekliği. - Şeffaf etiketler için özel sensör çözümleri. - Enkoder sistemleri ile otomatik hız ayarları. - 20 metre/dakika etiketleme hızı. 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.