SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ
  • Kategoriler Üst kategoriye dön
  • Ülke
  • İl
  • Fiyat
    -
  • Video İçerenler
  • Ürün Durumu
  • İlan Durumu
0 adet ürün bulundu
Herhangi bir ilan bulunamadı!

Enjektörler ve Hortumlar: 

Enjektör, gazı doğrudan silindirlere göndermek için bir arabanın veya motorun yakıt sistemine bağlanan bir cihazdır. Hortumlar ayrıca motor veya şanzıman gibi bir sistem aracılığıyla yakıt ve havayı iletmek için de kullanılır.

İhtiyacınız olan enjektör ve hortum tipi, aracınızın marka ve modeline ve ayrıca motor veya şanzımanınızın özel gereksinimlerine bağlı olabilir. Örneğin benzinle çalışan bir araç kurşunsuz enjektör gerektirebilirken elektrikli araçlar için kurşunsuz enjektör gerekmeyebilir.

Enjektörler ve hortumlar, aracınızın veya motorunuzun görünümüne ve verdiği hisse uyması için birçok farklı renk ve stilde gelir. Ayrıca seçtiğiniz enjektörlerin ve hortumların aracınızın yakıt sistemine tam olarak oturduğundan emin olmak isteyeceksiniz - aksi takdirde güç kaybına, düşük performansa ve hatta tamamen yıkıma neden olan sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir.

Ne Tür Enjektörlere ve Hortumlara İhtiyacınız Var?

İki ana enjektör türü vardır: açık hava filtreleri (OAF'ler) ve kapalı devre filtreler (CCF'ler). OAF'ler tipik olarak CCF'lerden daha ucuzdur ancak kurulabilecekleri yerler konusunda daha az kısıtlamaya sahiptir. Ayrıca emisyon standartlarını karşılama konusunda daha az katıdırlar, dolayısıyla CCF'lerden daha fazla yerde kullanılabilirler.

Açık hava filtrelerinin temizlenmesi genellikle kapalı devre filtrelere göre daha kolaydır, bu nedenle yüksek hacimli trafiğin olduğu veya tüm sistem genelinde temizliği sağlamanın zor olduğu uygulamalar için iyidirler. Ancak kapalı devre filtreler, trafiğin az olduğu veya tüm parçaları temiz tutmanın önemli olduğu uygulamalar için daha uygundur.

Kapalı devre filtrelerin nereye takılabilecekleri konusunda birçok kısıtlama vardır ve doğru şekilde çalışabilmeleri için emisyon standartlarını karşılamaları gerekir. Genellikle açık hava filtrelerinden daha pahalıdırlar, ancak yüksek hacimli trafiği sorunsuz bir şekilde yönetebilmeleri nedeniyle daha fazla güvenilirlik potansiyeli sunarlar.

enjektör ve hortumları

satılık enjektör ve hortumları

enjektör

satılık enjektör

enjektör fiyat