SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

LAZER MARKETİM HAREKETLİ MARKALAMA SİSTEMLERİ HML - 50W

LAZER MARKETİM HAREKETLİ MARKALAMA SİSTEMLERİ HML - 50W, Lazer Markalama
LAZER MARKETİM HAREKETLİ MARKALAMA SİSTEMLERİ HML - 50W, Lazer Markalama

HML 50W yüksek hızlı galvo kafa ve kaliteli lazer ışınına sahiptir. HML 50W geliştirilmiş Encoder sistemi ile hareketli hatlar üzerinde mükemmel markalama işlemi gerçekleştirir. HML 50W sahip olduğu kaliteli ve güçlü donanım sayesinde yaptığı markalamanın kalıcı olması, sağlığa zararsız ve çevreci olması kullandığı lazer teknolojisinin her hangi bir sarf malzeme gerektirmemesi ve kolay kullanımı gibi özelliklerinden dolayı ıslak markalama yöntemlerine göre çok daha doğru markalama çözümüdür.

HML-50W üretim bant sistemlerinde, otomasyon sistemlerinde, yağmurlama borusu ve sulama borusu üretim hatlarında,, metal, plastik ve deri ürünlerin lazer ile markalanması amacıyla üretilmiş bir sistemdir. Profesyonel kabini güvenlik sistemi ile fonksiyonel, geniş, taşınması ve kurulması kolay ve kompakt bir sistemdir. İşlemler harici bilgisayar aracılığı ile yapılır ve kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlanır. Çok düşük enerji tüketimi ve soğutma gereklilikleri ve neredeyse bakım gerektirmeyen yapısı, lazer sistemini markalama için mükemmel bir tercih haline getirmektedir.

HML-50W Lazer Markalama Sistemi, 120cm Z Ekseni, 50cm Y Ekseni, Fiber Lazer Source, Hızlı Galvo Kafa, Linux işletim Sistemli Türkçe Yazılıma sahip Kontrol Panelinden oluşmaktadır. Üretim bandınıza ve otomasyon sisteminize tam uyumlu olacak şekilde özel kabinleri de opsiyonel olarak üretilmektedir.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.