SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

HML 30W PULSE FİBER LAZER

HML 30W PULSE FİBER LAZER, Lazer Kesim Makinası
HML 30W PULSE FİBER LAZER, Lazer Kesim Makinası

HML-30W üretim bant sistemlerinde, otomasyon sistemlerinde, yağmurlama borusu ve sulama borusu üretim hatlarında,, metal, plastik ve deri ürünlerin lazer ile markalanması amacıyla üretilmiş bir sistemdir. Profesyonel kabini güvenlik sistemi ile fonksiyonel, geniş, taşınması ve kurulması kolay ve kompakt bir sistemdir. İşlemler harici bilgisayar aracılığı ile yapılır ve kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlanır. Çok düşük enerji tüketimi ve soğutma gereklilikleri ve neredeyse bakım gerektirmeyen yapısı, lazer sistemini markalama için mükemmel bir tercih haline getirmektedir. HML-30W Lazer Markalama Sistemi, 120cm Z Ekseni, 50cm Y Ekseni, Fiber Lazer Source, Hızlı Galvo Kafa, Linux işletim Sistemli Türkçe Yazılıma sahip Kontrol Panelinden oluşmaktadır. Üretim bandınıza ve otomasyon sisteminize tam uyumlu olacak şekilde özel kabinleri de opsiyonel olarak üretilmektedir.

-Maksimum hat hızı 400m/dk.

-Türkçe dil seçeneği

-Ethernet üzerinden harici veri alabilme

-Hat otomasyonuna tam uyumlu

-Harici start / stop sinyali, harici encoder bağlantısı, metraj sıfırlama, acil stop çıkışı, metraj değer çıkışı alınabilme

-Silindirik yüzeye uygun markalama

-Harici şekil, logo alabilme

-Program üzerinde şekil çizebilme -Üretimi durdurmadan tasarımı değiştirme özelliği

-Seri porttan haberleşme özelliği

-Değişken sayı/tarih/saat basma özelliği

-Barcode / QRkod oluşturma

-Unicode sembolleri basma özelliği

-Unicode sembol kütüphanesine sembol ekleme özelliği

-İçi dolgulu veya tek çizgi font seçim özelliği

-Kullanıcı dostu arayüz

-Klavye

- mouse uyumlu 7'' dokunmatik ekran

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.