SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

MOLYKOTE MİNERAL BAZ YAĞLI GRESLER, MOTTEK AŞ.

MOLYKOTE MİNERAL BAZ YAĞLI GRESLER, MOTTEK AŞ., Oto & Y. Parça
MOLYKOTE MİNERAL BAZ YAĞLI GRESLER, MOTTEK AŞ., Oto & Y. Parça
MOLYKOTE MİNERAL BAZ YAĞLI GRESLER, MOTTEK AŞ., Oto & Y. Parça
MOLYKOTE MİNERAL BAZ YAĞLI GRESLER, MOTTEK AŞ., Oto & Y. Parça

Molykote®, Dow Corning’in özel yağlayıcılarının markasıdır. Endüstride alanınız ve uygulamanız ne olursa olsun -gıda ve içecek, kimya, endüstriyel montaj ve bakım- Molykote® özel yağlayıcı ürünleri ile çözüm bulabilirsiniz. Formulasyonlarında bulunan özel katkı mazlemeleri ve özel yağlar ile; en zor uygulamalarda dahi yağlamayla ilgili problemleri çözen, sürtünmeyi azaltarak aşınmayı minimal seviyelere düşürebilen ve buna bağlı olarakda malzeme ömrünü maksimum derecelere çıkarabilen, her türlü zor koşulları –yüksek basın,ç agresif kimyasal koşullar, yüksek ve düşük sıcaklık, düşük ve yüksek hız gereksinimlerini karşılayabilen , enerji tasarrufu yapmak üzere tasarlanmış ve üretilmiştir.Anti-Seize Paste Ürünleri

Baz yağ içerisinde yüksek nispette değişik yağlama katkıları, yüksek yüklerde nöbet oluşumunu önlemeye yardımcı olur Dow Corning’in Molykote® markalı anti-seize montaj paste ürünleri; yüksek yükler altında veya yüksek sıcaklıklar altında çalışan tüm endüstriyel ekipmanlarda, yanma, paslanma gibi oluşabilecek hasarlardan korunmak için kullanılır.

Genel Özellikleri

İleri derecede aşınmalara karşı dayanıklı ve sürekli koruma

Geniş sıcaklık aralıklarında güvenilir performans

Kalıcı ve sabit sürtünme katsayısı (CoF)

Su direnci, kimyasal direci

Korozyona karşı koruma

Molykote Paste ürün grupları sıklıkla, her türlü sıkı geçme ve cıvata ve somun bağlantılarının kolay ve sabit tork ile sıkıştırmayı sağlamak, bakım esnasında hasarsız ve kayıpsız kolay demontaj edilmeleri amacı ile kullanılır. Preslerin silindir ve kaymalı yataklarının yağlanmasında, açık ve kapalı dişli gruplarının devreye alma esnasında sürtünmeyi, aşınmayı azaltmak ve alıştırma için ( rodaj devresinde), torna aynalarının yağlanmasında kullanılır. Ayrıca yüksek sıcak altında çalışan yavaş hareketli rulmanların ve kızak tipi yatakların yağlanması için uygundur..

Yüksek Performanslı Endüstriyel Yağlar ve Dispersiyonlar

Molykote Yüksek Performanslı Mineral Yağlar; hydrotreating işlemlerinden geçirilmiş, yüksek seviyede doymuş ve neredeyse bünyesinde hiç kirletici madde bulunmayan madeni yağlardan üretilmişlerdir.

Molykote Yüksek Performanslı Sentetik yağlar; kimyasal sentezler ile hedeflenen performans kriterlerini karşılamak üzere bünyesinde performans düşürücü kirletici madde bulundurmayacak şekilde üretilmişlerdir. Formulasyonlarında yeni jenerasyon performans arttırıcı katkılar bulunmaktadır.

Molykote Dipsersiyon ürünleri; sıvı yağlayıcılar içersinde çözünmüş en üst kalitedeki katı yağlayıcıların veya diğer yağlama katkılarının formülasyonu ile harmanlanmış ürünlerdir.

Özellikle; ulaşılması yada yağlanması zor olan yatakların sıvı olarak yağlanılmasının, hasarsız rodajı ile sürtünme, ses ve ısının azaltılmasının istenildiği, yağlama aralıklarının uzatılmak istenildiği noktalarda tercih edilir.

Çok çeşitli uygulamalar için üretilmiş olan Molykote marka Endüstriyel yağlayıcılar ve dispersiyonlar ile beklediğinizden yüksek performansı alırsınız.

Kompresör ve vakum pompa yağları, dişli kutusu yağları, zincir yağları, hidrolik yağları ve diğer pek çok yerde kullanılabilen özel ve çok amaçlı yağları mevcuttur.

Sürtünmeyi Önleyici Kaplamalar (AFC)Molykote Anti-sürtünme kaplama ürünleri; boya benzeri ürünler olup, boya pigmentleri yerine micron seviyelerinde özel katı yağlayıcı maddelerin özenle seçilmiş reçine karışımları ve solventler içerisinde en uygun hammadde ve konsantrasyonlarda harmanlanması ile üretilir.

Kuru film yağlama, uzun ömürlü aşınma koruması sağlar.

Tozlu, kirli, nemli ve kimyasal ortamlarda ve bakım için kolayca erişilmeyen parçalarda aşınma önleme ve yağlama için Dow Corning’in Molykote® marka sürtünme önleyici kaplamaları kullanması önerilir.

Uzun ömürlü, kuru film yağlama

Molykote sürtünme önleyici kaplamalar (AFC), aşırı yükler ve zorlu çalışma koşullarında bile yüzey pürüzlülüğünü geliştiren ve aşınma yüzeyindeki sürtünmeyi optimize ederek kuru, kaygan bir film sağlar.

 

Molykote® Akıllı Yağlama ™ çözümleri ile :Toz, kir veya nem çekmeyen veya toplamayan kuru, temiz yağlama

Buharlaşma veya oksidasyon olmaksızın dayanıklı uzun süreli yağlama

Pas ve korozyona dayanıklılık

Uzun süreli çalışmadan bekleme sonrasında dahi tamamen tekrar etkili çalıştırma

Ses azaltma ve kesme

Kolayca uygulanabilir ve kuru bir filmle hızlı bir şekilde kürleşir.

Silikon Bileşikleri

Gres benzeri olan ve silikon yağlar ve silica katkı malzmeleri ile formüle edilmiş ürünlerdir. Oksidasyona ve termal bozunmaya karşı geniş sıcaklı aralığında dirençlidirler. Özellikle; ayırıcı ajan olarak ve O-ring yağlama ve montajları için, elektrik yalıtkanlıkları , plastik ve kauçuk gruplu malzemelerin yağlanması ve montajları için tasarlanmışlardır. Sızdırmazlık ve yağlama fonksiyonlarının her ikisini de sağlarlar.

Molykote marka silikon bileşikleri, dünya çapında etkili olduğu kanıtlanmış, birçok zorlu endüstriyel sızdırmazlık ve yağlama uygulamalarında kullanılmaktadır.

ENDÜSTRİ TEKNİK olarak 55 yıldır DOW CORNING/MOLYKOTE Türkiye temsilciliğini başarıyla yapmaktayız.

Otomotiv, Beyaz Eşya, Ağır Sanayi ve daha birçok farklı alanda ve uygulamalarda kullanılabilen ürünlerin tedariğini gerçekleştiriyoruz. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Payas şehirlerindeki ofislerimiz ile iletişime geçebilir ve ürünler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.