SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

MOTTEK ENDÜSTRİYEL BAKIM KİMYASALLARI, YAĞ TEKNOLOJİLERİ

MOTTEK ENDÜSTRİYEL BAKIM KİMYASALLARI, YAĞ TEKNOLOJİLERİ, Yapıştırıcılar - Spreyler -  Kimyasallar
MOTTEK ENDÜSTRİYEL BAKIM KİMYASALLARI, YAĞ TEKNOLOJİLERİ, Yapıştırıcılar - Spreyler -  Kimyasallar

“ Endüstriyel Bakım ürünleri Bakım Kimyasalları ve Yağ Teknolojileri 

Uluslararası Markaların , yağlar, gresler,kimyasallar , aeresol (spray) grupları, pasteler endüstriyel bakım ürünleri ve yapı kimyasalları ve yağ teknolojilerinin

Uluslararası endüstriyel pazarda kabul edilmiş markaların Türkiye ve Ortadoğu satış temsilciliğini yapmaktadır. Bu segment de kullanılan son teknolojik yenilikleri taşıyan” yağlar,gres ve paste NANO-TEKNOLOJİ (kendini yenileyen) katkı " ürünlerini profesyonel kullanıcılara direkt ulaştırma konusunda uzmanlaşmış lider firmadır.

Türkiye genelinde müşterilerimize problem çözümlerinde sonuç odaklı olarak  teknik destek ve danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Müşterilerimizin  günlük işlerinde karşılaştığı zorluklara karşı kaliteli ürünler ile uzun süreli kalıcı kolaylıklar sağlayan katma değeri yüksek ürünler de sunmaktan gururluyuz.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.