SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PASTA DOLUM MAKİNASI

PASTA DOLUM MAKİNASI, Ambalaj Makinaları
PASTA DOLUM MAKİNASI, Ambalaj Makinaları

Previous Next · PASTA KREMASI, CHEESE CAKE SOSU, KEK HAMURU ÜRÜNLERİ İÇİN · VOLUMETRİK DOLUM SİSTEMİ · KAPASİTE: SAAT BAŞINA 3000 KALIP . DOLUM ARALIĞI: Min. 100ml - Maks. 1000ml. . DAMLAMA YAPMAYAN DOLUM NOZULLARI · ÇEŞİTLİ BOYUTTA KALIPLAR . GIDA HİJYENİ STANDARTLARINA UYUMLU 

TEKNİK ÖZELLİKLER :   - Ürünü, otomatik seviye kontrol sistemine sahip 100 litrelik bir hazneden alır. - Seviye kontrol sistemi, başlatmak veya durdurmak için transfer pompası ile senkronize edilir. - Vana ve nozullar dahil tüm parçalar, temizleme işlemi sırasında kolayca sökülmesi için üç kelepçe ile bağlanır. - Gramaj ayarı çevirme kolu ve numaratör ile kolay bir şekilde ayarlanır ve kayıt altına alınır. - Sıvı ve viskoz ürünler için tasarlanmış, damlamayı önleyen bir sisteme sahip değiştirilebilir dolum nozulları vardır. - Konteynır yok - Dolum yok. - Farklı dillerde mevcut kullanılabilen dokunmatik ekran arayüzü. - Çeşitli boyutlardaki ambalajlar için ayarlanabilir yan tutuculu  5 metre konvoyer. - Çalışma sistemi pnömatik ve elektroniktir. 6 bar basınçlı hava ile çalışır. - Hava tüketimi, maksimum hacim ve maksimum hız ile çalışırken 600 lt / dakikadır. - Elektrik bağlantısı üç fazlıdır (380v / 50-60 Hz) - İsteğe bağlı Çift Cidarlı Huni. - İsteğe bağlı Huni İçi Karıştırıcı Sistemi.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.