SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PLASTİK TOPRAKLAMA RÖGARI (5 TON DAYANIKLILIK) (AE 36001)

PLASTİK TOPRAKLAMA RÖGARI (5 TON DAYANIKLILIK) (AE 36001), Elektrik & Enerji
PLASTİK TOPRAKLAMA RÖGARI (5 TON DAYANIKLILIK) (AE 36001), Elektrik & Enerji

Ürün Detayları

Materyal : Plastik

Ebat : 300mm x 300mm x 220mm

Ağırlık : 1,78 kg

Laboratuvar test sonucu 65 tona dayanımlıdır Topraklama ve yıldırımdan korunma sistemlerinde test noktası oluşturarak  ölçüm yapabilmek için kullanılmaktadır.

    Plastik Toprak Çukuru, elektrikli ekipman için toprağa düşük dirençli bir yol sağlamak için elektrik topraklama sistemlerinde kullanılan bir cihazdır. Korozyona, neme ve kimyasallara dayanıklı yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir. Plastik toprak çukuru, 5 tona kadar ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanmıştır, bu da onu ağır hizmet uygulamaları için uygun hale getirir.

Plastik toprak çukurunun kurulumu kolaydır ve minimum bakım gerektirir. Enerji santralleri, trafo merkezleri, telekomünikasyon ve endüstriyel tesisler dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Toprak çukurunun yapımında kullanılan plastik malzemenin iletken olmaması, topraklama sisteminin güvenli ve güvenilir olmasını sağlar.

Plastik toprak çukuru, beton veya metalden yapılmış geleneksel toprak çukurlarına çevre dostu bir alternatiftir. Hafiftir, taşınması kolaydır ve kullanım ömrü sonunda geri dönüştürülebilir. Toprak çukurunun yapımında kullanılan plastik malzemenin UV ışınlarına da dayanıklı olması zamanla bozulmamasını sağlıyor.

Genel olarak, plastik toprak çukuru, elektrikli topraklama sistemleri için dayanıklı, güvenilir ve uygun maliyetli bir çözümdür. Yüksek kaliteli yapısı ve korozyona, neme ve kimyasallara karşı direnci, onu çok çeşitli uygulamalar için ideal bir seçim haline getirir.  

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.