SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PLC CCS 3200

PLC CCS 3200, Kompresör Yedek Parça
PLC CCS 3200, Kompresör Yedek Parça

Teknik Özellikler Besleme Voltajı : 10 - 24 Vac 13 - 30 Vdc   Digital Gösterilen Veriler : Hat Basıncı Bar/psi Vida Basıncı Bar/psi  Vida Sıcaklığı ºC/ºF İkinici Sıcaklık ºC/ºF  3 Faz Şebeke Voltajı ve Frekansı Kompresör çalışma durumu,  Arıza ve Olay bildirimi, Servis Zamanı, Toplam Çalışma Saati, Yükte Çalışma Saati, Dijital Giriş Çıkış Durumları,   Alarm ve Olay Kaydı : Son 15 Arıza kaydı (çalışma saati ile)    LED Göstergeler : 1 Adet Durum indikatörü, 1 Adet Arıza indikatörü, Dijital Giriş Sayısı  : 8 Adet Giriş   Ayarlanabilir Dijital Giriş Sayısı : 8 adet   Analog Girişler 2 Adet Sıcaklık Girişi (NTC, KTY,PT1000) 2 Adet Basınc Girişi (4-20mA)   Çıkışlar 6 Adet 5A 250Vac: Haberleşme Özellikleri Haberleşme Portu: 1 adet USB haberleşme,   GSM/GPRS Desteği: Bu üründe desteklenmemektedir   PC'den Konfigürasyon Desteği: Prolink Config programı ile tüm ayarlar bilgisayardan değiştirilebilir.    Modbus RTU Desteği: Harici Ünite ile     Çevresel Koşullar Çalışma Sıcaklık Aralığı ve Nemi : -10ºC ile +60ºC 20%rH ile 99%rH, Yoğunlaşmasız Koruma Sınıfı : IP 52 Ön Panel Koruması Mekanik Özellikler Boyutlar :  170 mm x 133 mm x 54 mm   Montaj Açıklığı : 148 mm x 112 mm   Ağırlık :  550 gr (Ortalama)   Montaj Tipi : Metal Vida ile Sabitlemeli Panel Montaj Kullanılabilir Maksimum Panel Kalınlığı 2mm Ürün Açıklaması ANA ÖZELLİKLER Dahili Motor Faz Sırası, Frekans ve Voltaj Koruması Sürekli ve Otomatik Çalışma Modu Ayarlanabilir 6 adet Servis ve Parça Bakım Süreleri Kompresör Çalışma ve Yükte Çalışma Süreleri Enerji Kesildiğinde Otomatik Devreye Girme Fonksiyonu Tüm Giriş ve Çıkışlar için Çalışma Fonksiyonlarını ve Kontak iplerini Değiştirebilme Dijital Gİriş ile Uzaktan Çalıştırma Özelliği Vida Sıcaklığı ve Harici İkinci Sıcaklık Noktası için Ayarlanabilir Uyarı ve Durdurma Fonksiyonları.

Genişleme Ünitesi Desteği Motor PTC Koruma Girişi Son 15 Arıza Kaydı. Standart Türkçe ve İngilizce Dili ile Eklenebilir Üçüncü Dil. Parametrelere 3 Seviyeli Şifre ile Erişim. (Kullanıcı, Servis, Fabrika) Paremetreleri Kaydetme ve Tekrar Çağırma 2 Adet Fonksiyonel Röleli Çkış (Fan, Alarm,   Kırmızı Alarm, Sarı alarm, Korna, Isıtıcı, Kurutucu ve benzeri) Ayarlanabilir Firma Bilgileri Açılış Ekranı AVANTAJLAR Basınç Kaybı Önleme Fonksiyonu. Yağ Donma Önleme Fonksiyonu. Sıcaklığa Bağlı Boşta Çalışma Düzenlemesi Fonksiyonu. Ön Isıtma Fonksiyonu. İki Farklı Kurutucu Fonksiyonu. Su Tahliye Fonksiyonu Sıcaklığa Bağlı Fan Kontrolü Kapak Açık Fonksiyonu, Frekans İnvertörü ile Motor Kontrolü (Genişleme Ünitesi ile) Arıza Yedekli ve Enerli Tasarrufu için Çoklu Çalıştırma Desteği (Genişleme Ünitesi ile) Mod BUS RS485 Desteği (Genişleme Ünitesi ile) Dinamik Şifreleme ile Erişim Teknolojisi Soğuk Hava Koşullarında Basınç Kompanzasyonu

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.