SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

SABUN MAKİNASI

SABUN MAKİNASI, Makina
SABUN MAKİNASI, Makina
SABUN MAKİNASI, Makina
SABUN MAKİNASI, Makina

Katı Sabun Üretim Makinesi

1)İlk makine çarpıştırıcı

Bu makine 5.5KW redöktür d/d-50 hız olan iki adet redöktürlü motordan oluşur. Geniş bir haznesi vardır. Her karıştırmada 300kg ürün alır. İç davlumbaz 316L 2mm kromdan oluşur. İçerisinde karıştırıcı  mil çapı 60mm boyu ise 1500mm ve tanbur çapı 900mm’dır. Üst bçlümden ürün doldurma kapağı mevcuttur, vidalı menteşi bir sisteme sahiptır. Bu makinenin beslemesi için 1500kg lık bir depo yapılır ve alt kapak yeterince karıştırldığında ilk makaron sıkma presine presine gider burada sıkıştırılarak bir sonraki hazırlar

2)Ürün diskli sıkıştırma ünitesi

Burada 5KW 60 d/devre olan redüktör ile silindirik bir sıkıştırma gerçekleşir. Ayrık olan ürünler bu makine ile birbirine karışır ön hamur hazırlanır. B15T bölüm deposunda bırakır ve alt kapak açılır. Ürün ikinci sıkıştırma makinesine hareket eden bu makinede ürünler silindirik sıkıştırmayla ikinci makine ürünle elde ederiz ve geri dönüşüm bandı ile sabundan geri kalan parçalar. Bu makinede yeniden küçük parçalara dönüştürür. Bu makinede 5 kw dk/50 devirdir. Kullanılan parçalar 316L krom malzemedir.

Bu makinede ayaklı redöktür kullanılır. İçindeki disk temamen 316L malzemelerden imal edilir. Bskı diskleri 15mm kalınlık 250mm çaptadır ve özel bir helezon sistemi yapılır. Ana konveyör ortasında 0.55 kw sonsuz redöktürlüdür. Ve 60/1 devirde çalışır teslim edilir. Ön pervane bıçakları tıtırlı bıçaktır. Uzun süre dayanır ve ön disk bölümü titanyum kaplıdır yıllarca dayanır.

3) Bu makine gelen tüm malzemeyi birbirine son bir kez daha karıştırır. 316L krom boru ve içerisinde helezon sistemi vasıtasıyla bu makineninde alt bölümünde 5.5KW motor ve ayakta T redöktür vardır. Flanşlı bir sistemle birbirine bağlıdır 5.5 KW motor redöktürse 60-1 devirde dönerek ürünün daha yavaş ve düzgün bir baskıyla bu makineyi makranaya benzeyen yastı baslıya maruz kalmış parçalar üst depodan makine deposuna üst bölime doluyor. Buradaki depo malzemesi ise 316L malzemesidir 2mm sactan imal edilmiştir.

4) Bu makine diğer öbür makineler gibi gelen ürünür profil biçiminde bir tüneli vardır ve buradaki elevatör sistemi motor 7KWd/d 30 devirdir. Gelen tüm tüm ürünü yaptığı sıkıştırma ile profil üçerisine baskıyla ve buradaki tünel çapındaki ısıtıcılar vasıtasıyla daha çabuk birbirine boşluksuz yapışmasına ve ürünün dış yüzeyi pürüzsüz çıkmasına yarayacaktır. Profil şeklinde çıkar ürün özel bir kanvere göre alınır ve orada dikey giyotin kesici ile istenilen boyda ebatta bir kesilir istenilen her ölçüdü kesilir gene bu konveyör bant devomında sabun baskı makinesi ve havalı baskı makinesine ürün girer ve bu baskı makinesi 3 Baygır loco devir. 30/1 redöktür çalışır vorgel sistemidir. Kolay kolay arıza olmaz. Bu baskı makinesi oval ürün çıkaratacaksa çıkan ürünler kadar geri dönüşüm bontina parçalar dökülür. Teflon korumalı bant ile bir önceki baskı makinesi gelecekler ve burada tekrardan makarna oluşacak

  1. 5)  Bu sistemler tamamı bir adet piyano ponodon kontrol edilir makine tüm kontrol üniteleri oradadır. Sigortalar siemens ön dokunmatik ekran. Japon malı hız kontrol sistemleri sisteme uygun bir biçimde hazırlanır ve bütün bu üniteler 45 iş gününde yapılır.

     

     

     

     

     

    Makinede

    Gomak marka redöktürlü motorlar

    1)5.5 KW redöktürlü ayaklı dk/d 50/1  hızlı iki adet

    2)5Kw redöktürlü ayaklı dk/d 60-1

    3)5KW ayaklı redöktür dk/d 50-1 3 adet

    4)7KW ayaklı redöktür dk/d 30-1 1 adet

    5)3KW ayaklı redöktür dk/d 30-1 1adet

    7) aya bantlar 025KW 98 çekişli redöktür 4 adet

    8) Tüm makara sistemleri alüminyüm dış gövde 18mm transmisyon mili ve iki adet (ORS) rulman kullanılır.

    9) Makinenin ürün temas eden tüm parçalar 316L sertafikalı malzemelerdeir.

    10)Sabun kalibi karşı firmanın isteği doğrultuda yapılacaktır.

    11) makine sistemi tamamen otomatik bir biçimde çalışır.

    12)Gövdeler ve konveyor ayakları 30*30*2mm ,30*50**2mm profilden imal edilir elektro statik boya ile boyanır.

    13) Makine üzerinde bulunan bantlar tamamen teflon barıyerli banttan imal edilir.

    14)Bant sistemlerinin in arka mardaneleri poliüretan malzemeden yapılır sağlığa zararlı değildir.

    15) Sabun ebatları karşı firmadan verilir.

    16) Buradaki masraflar Teknikellere aittir

    17)Sabun baskı makinesi desen basabilir çıkışları hava ile yapılır.

    18) Kesme pnömatik sistemde ayarlanabilir. Bir biçimde ayarlanır.

    19)Burada kullanılan malzemeler dünya standardı.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.