SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

TEK KAFALI OEM DOLUM MAKİNASI

TEK KAFALI OEM DOLUM MAKİNASI, Ambalaj Makinaları
TEK KAFALI OEM DOLUM MAKİNASI, Ambalaj Makinaları

Previous Next . MAKİNADAKİ DOLUM SİLİNDİRİ SAYISI: 1 . DOLUM ARALIGI: Min. 15 ml - Maks. 150 ml . YADA: Min. 100 ml - Maks. 1000 ml . KAPASİTE : 1500 ADET/SAAT

MAKİNE ÖZELLİKLERİ   - Dikey ambalaj makinaları için özel olarak tasarlanmıştır. - Likit, viskoz ve tanecikli ürün dolumları için uygundur. - Makina çalışması için ana makinenin PLC'sinden sinyal alır. - Makine pnömatik sistem olarak çalışmaktadır. - 30lt lik paslanmaz çelik hunisi vardır. - Makinenin nozülü damlama yapmamakla beraber değişik ambalajlar için farklı  nozül uçları bulunmaktadır. - Sızdırmazlık elemanları ve piston keçeleri dolumu yapılacak ürüne göre teflon, viton veya poliethilen malzemeden üretilir. - Tüm bağlantılar kelepçeler ile birbirine bağlanmıştır.Makinalar herhangi bir alet kullanmadan en ince detayına kadar sökülür ve temizlenir. - Yüksek yüzey pürüzsüzlüğü ve argon kaynağı teknolojisi makinalarda bakteri üremesini engeller. - Dolum ayarı çevirme kolu ve numaratör ile kolaybir şekilde ayarlanılır ve kayıt altına alınır. - Her bir model için detaylı kullanım ve bakım klavuzu mevcuttur.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.