SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

35 KVA DİZEL OTOMATİK KABİNLİ JENERATÖR SETİ... START BİZDEN !

35 KVA DİZEL OTOMATİK KABİNLİ JENERATÖR SETİ... START BİZDEN !, Elektrik & Enerji
35 KVA DİZEL OTOMATİK KABİNLİ JENERATÖR SETİ... START BİZDEN !, Elektrik & Enerji

Öncelikle Sizi  FABRİKAMIZA davet ediyoruz …!

Güncel Fiyatlar için İletişime Geçiniz…

Fabrikamızda 10kVA – 4000kvA aralığında üretim yapmaktayız, Yıllık üretimimizin % 80’ini Yurtdışına (30 Ülkeye) ihraç etmekteyiz. Jeneratör gruplarımızda;

PERKINS, CUMMINS, VOLVO, YANGDONG, DEUTZ, RICARDO, DOOSAN, MITSUBISHI, BAUDOUIN Motorları,          STAMFORD, LEROY SOMER, MECC ALTE, KWISE Alternatörleri kullanılmaktadır.                              

 STOKTAN DERHAL TESLİM​.

İlk Çalıştırma Devreye Alma ÜCRETSİZDİR. Servis ve Montaj : Türkiye'nin her yerinde montaj ve servis imkanı. Her ilde yerleşik yetkili servis.Tüm illerde 7x24 servis imkanı Ödeme Şekli : Peşin yada vadeli seçenekler Nakliye : Türkiyenin her bölgesine teslimat Garanti : Tüm ürünlerimiz T.C. Sanayi Bakanlığı onaylı 3 yıl veya 1500 (binbeşyüz) çalışma saati garantimiz kapsamındadır.Ayrıca tüm ürünlerimiz 10 (on) yıl yedek parça temin garantisine sahiptir. Kalite Standartı : TSE HYB, ISO 9001:2000, EN ISO 14001, OHSAS 18001, Sanayi Bakanlığı Satış Sonrası Yeterlilik ve CE Sertifikası’na sahiptir. Jeneratörler Manuel – Otomatik – Kabinli – Kabinsiz – Römorklu Seçeneklerimiz mevcuttur. Size özel iskontolarımız ve fiyatlarımız için bilgi alınız . Ürünlerimiz hakkında  bilgi almak için lütfen satış temsilcilerimizle iletişime geçiniz.

TEL:0850 532 50 20 GSM:0532 013 04 57

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.