SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

6 KW LAZER KESİM MAKİNASI 1500X3000 ZENGİBA

6 KW LAZER KESİM MAKİNASI 1500X3000 ZENGİBA, Makina
6 KW LAZER KESİM MAKİNASI 1500X3000 ZENGİBA, Makina

LAZER KESİM MAKİNESİ 6 KW 1500X3000 MM ZENGİBA

 

TÜRKİYE GÜMRÜK TESLİM. KURULUM VE EĞİTİM DAHİLDİR- KDV MUAFİYETİ İÇİN GÜMRÜK SAHASINDA DEVİRLİ İŞLEM. GÜMRÜK VERGİSİ %17 VE DİĞER MASRAFLAR HARİÇTİR. TEŞVİKLİ İSE GÜMRÜK VERGİSİ YOKTUR.

SATIŞ SONRASI SERVİS VE GARANTİ FİRMAMIZA AİTTİR.                                                                      ZENGİBA MARKAMIZ İLE   ÖZEL yapılandırmadır.

Firmamız 2006 yılında Bursa da ilk defa fiber lazer kesim makinesi  MONTAJINI yapmıştır..Firmamız Bu makine ile 2007 yılından sonra fason lazer kesim işleri yaptı.  2013 yılında 4400 w.CO2 lazer kesim makinesi alınarak fason işlerini büyüttü. 2015 yılında fiber lazer kesim makinesinin (üretimine) MONTAJINA başladı. ((ÇÜNKÜ  LAZER MAKİNALARI TÜM DÜNYADA seçilen parçalar tedarik edilerek bir şasede  MONTAJ YAPILIR. KOMPLE ÜRETİMİ YOKTUR.))Lazer makinelerindeki yılların tecrübesi ile ilk makineyi 2016 yılında toplayarak ihracat gerçekleştirdi. Aynı zamanda iç piyasadaki üreticiler için ekonomik lazer makineleri üretti. Firma kendi bünyesindeki tecrübeler ışığında küçük üreticilerin fason kesimden kurtularak kendi lazer makinelerinde çalışmalarını hedefledi. Lazer makinelerinde arıza oranını en alt seviyeye çekmek için kaliteli malzemeler ve aynı zamanda servis garantisi veren cihazlar tercih edildi.

 Firma amaçları

Her metal üreticisinin ihtiyacı olan lazer kesim makinelerinde fiyatları minimum seviyelere çekmek Metal işi ile üretim yapan firmalar için fason başlıca sıkıntı kaynağı olduğu için,fason yerine üreticileri lazer makinesi sahibi yapmak.

Firma prensipleri

Satış sonrası servise önem vermek Garantili ve kaliteli malzemeler kullanmak Arıza oranını minimum seviyede tutmak Fiyatları en makul ve ekonomik olarak belirlemek.

1-altyapımız    2006 dan beri fiber lazer ar-ge çalışmaları ve fason kesim tecrübesi ile oluşmuş Bilgi birikiminin uygulanması  2020 den sonra Çin de  ORTAK FABRİKAMIZDA özel yapılandırma  ZENGİBA markamız ile getiriyoruz.

2-temelimiz  Makine yapımının firmaya göre özelleştirilmesi-tecrübeli ekip -

3-yapılandırma--  Sahip olduğumuz Altyapı ile hazırlanan temelimizin üzerine çıkmak sizin tercihinize bağlı olacak .Bütçenize göre - İşlerinize göre - Yerinizin büyüklüğüne göre - Talep ve isteklerinize göre  Bize makine ısmarlayabilirsiniz.neden ısmarlama diyoruz,çünkü biz konfeksiyon usulü STANDART makine   yapmıyoruz.

Sağlam mukavemetli ve güçlü Çelik profilden  yeni nesil makine şase tasarımımız sayesinde  hatasız kesim imkanı olan makine yapıyoruz.

Model seçimi sizin tercihlerinize göre olacak .

lazer kesim makinesi  ve robot  sistemlerinin sahibi olmak artık çok kolay.

Herkes lazer kesim makinesi alsın .  üretici fasondan kurtulsun.işleri genişlesin.Robotik sistemler üretimin her aşamasına girsin.

- TÜM DÜNYADA  BİNLERCE FİRMA AŞAĞIDAKİ MARKALARIN ÜRETİMLERİNİ SEÇER VE MAKİNA YAPAR  S0NRA DA MARKASINI BASAR SATAR     TOPLAM 20-25  MARKADAN 4 Ü SEÇİLİR 

   1- LAZER ÜRETECİ REZENATÖR---GW-MAX--RAYCUS-JPT-HAN,S--IPG-N-LIGHT                                                                            b       2-MAKİNE YAZILIMI------------ (BOCHİ)FSCUT CYPCUT-SİEMENS- BECKHOFF-POWER OTOMATİON                                                 3 -MOTOR SEÇİMİ --------------YASKAWA – PANASONİC- DELTA- LG- MİTSUİBİSHİ                                                                                  4 –KESİM KAFASI---------------— BOCHİ-PRECİDECT-LAZERMATCH-RAYTOOLS                                                                                                  A- proğram da özel istekler-kesim hızı- yükseklik ayarı-parça yerleşimi                                                                                                                B- giydirme  - tek tabla çift tabla -makine rengi seçimi                                                                                                                                                C –makine ölçüsü seçimi- 1250x2500  - 1500x3000-  2000x4000 -  2000x6000mm-2500x6000 mm                                                        D –havalandırma –alttan üstten yandan-gaz otomasyonu seçimleri                                                                                                                          E –kontrol paneli–ayaklı-panolu-küçük-büyük- el kumandası seçimi gibi

Profesyonel lazer endüstriyel uygulama çözümleri sunmayı taahhüt ederek, uzun yıllardır lazer endüstriyel uygulama alanının derinlemesine işlenmesine odaklanıyoruz.

Biz esas olarak orta güç ve yüksek güç, otomatik besleme ve indirme profil kesme makinesi, metal sac ve metal profil için fiber lazer kesim makinesi, otomatik yükleme ve boşaltma lazer tüp kesme makinesi, el lazer kaynak makinesi ve benzeri dahil olmak üzere fiber lazer kesim makinesi üretiyoruz. ZENGİBA fiber lazer kesim makinesi, ileri seviyeye ulaşmış   bir üründür. Bu ürün serisi, metal malzeme işleme endüstrisi için tavsiye edilir. Yatak, yaşlanma tavlama işleminden geçmiş bir petek karbon yapısıdır. , Makinenin çalışma hızı son derece hızlıdır ve işleme verimliliği büyük ölçüde iyileştirilmiştir.Kesme kafasının otomatik takip sistemi vardır, kesme kafasının iş parçası yüzeyinden aynı mesafede tutulmasını sağlayan kapasitif indüksiyon kontrolü sayesinde meme ile iş parçasının yüzeyi arasındaki mesafe sadece düz sac kesmeyi değil, aynı zamanda  içbükey ve dışbükey yüzey sac kesiminde sıkıntı yapmaz.

    İnce kesim kalitesi: temassız kesim, kenar kesme ısıdan daha az etkilenir, iş parçasında neredeyse hiç termal deformasyon olmaz, oluşan çökme önlenebilir, neredeyse doğrusal kesim bir seferde bitirilebilir ve yeniden çalışmaya gerek yoktur.

    Kalıp yatırımından tasarruf edin: Bilgisayarda lazer işleme için herhangi bir görüntü çizerek çeşitli karmaşık yapıların işlenmesini tamamlayabilir, kalıp yok, kalıp tüketimi yok, kalıbı onarmaya gerek yok, kalıbı değiştirmek için zamandan tasarruf edin, bu da işlemeyi kurtarır Maliyet , üretim maliyetini düşürür, özellikle büyük ürünlerin işlenmesi için uygundur.Makine şasemiz ağır hizmet tipi, çelik kaynaklı olup, eskitme vibrasyon işlemi, tavlama işlemine sahibiz. Böylece makine uzun süre kullanımda deforme olmaz.

İşte makine çerçevemizi nasıl yaptığımız süreci:

Makine çerçevesini kaynaklamak için kalın çelik boru kullanma → Tavlama işlemi → Kaba işleme → Titreşimli Gerilim Giderme → Hassas işleme yatağın deformasyonunu önlemek ve makineyi darbelere dayanıklı hale getirmek için gerekli işlemler

 Japonya Yaskawa Drives tarafından desteklenen AC Servo motorları kullanır. Yaskawa Servo dünyaca ünlü bir markadır. Ayarlama süresinden, yüksek hızlı yanıt özelliklerine, düşük hız özelliklerine ve ayrıca ayar yazılımının işlevine kadar birçok yönden üstündür. Her şeye değer, Yaskawa servo aşırı çalışma ortamına uyum sağlayabilir. Soğutma sistemi: Optik sistem, optik yol önizleme ve odak gösterge işlevleri, daha güzel görünüm ve daha rahat çalışma ile tamamen kapalı bir yapıya sahiptir; Makine, makinenin uzun süreli çalışması için güvenilir bir garanti sağlayan son derece düşük çalışma gürültüsü ve yüksek sıcaklık düzenleme doğruluğu ile en son harici su soğutma sistemi ile donatılmıştır

FSCUT4000E sistemi, 1.5-8KW güç aralığına uygun ve son derece uygun maliyetli lazer kesim için özel bir CNC sistemidir. Sistem, hareket kontrolü, lazer kontrolü ve kesme gazı kontrolünü gerçekleştirmek için EtherCAT veri yolu teknolojisine dayalı olarak geliştirilmiştir. Sac metal, mutfak eşyaları, lambalar ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır

Akıllı teşhis, çok kanallı işlem, üç seviyeli perforasyon, lazer enerjisi kontrolü, uyarlanabilir kenar bulma, otomatik olarak köşe hızlanma ve yavaşlama, hızlı kesme, mekanik hassas kompanzasyon gibi özelliklere sahip Cypcut kontrol sistemi

Kesme işlemi daha kararlı ve verimlidir

Yeni Optik ÇözümKapalı döngü otomatik odaklama 2Daha kolay bakım ve daha düşük bakım maliyeti: ayna grubu çekmece tasarım yapısı, tak ve çalıştır, sorunu çözmek için 5 dakika. Kesme kafasının çarpışma önleyici tasarımı, onarım veya satış sonrası için fabrikaya dönmeye gerek yoktur, müşteriler kendi başlarına değiştirebilirler.

2. Daha akıllı ve daha güvenli kullanınYerleşik çoklu sensör setleri, gerçek zamanlı kapalı döngü akıllı izleme, sorunların hızlı teşhisi ve erken uyarı. Kesme lazer kafası, orta güçlü büyük platform kesme uygulamalarında büyük avantajlara sahiptir

3. 2 lazer kafası, tozla kirlenmiş optik parçalardan kaçınan tamamen kapalıdır

4. 2. Lazer kafası, delme verimliliğini artıran ithal motor sürücüsünü benimsemeye odaklanan iki noktalı merkezleme ayarını yapar

Tam kapaklı çift değişim masası platformu

fiber lazer jeneratörü   FScut kontrol sistemi-- raytools --- Boci kesme kafası Otomatik Odaklama:--Otomatik Egzoz Sistemi: -Yaskawa Servo motor ve sürücü -Tırtıklı çalışma platformu masası -Konum sistemi: Kırmızı nokta göstergesi -Tayvan NSK Rulman -Tayvan PMI vidalı mil -Tayvan sarmal dişlileri ve kremayerleri -Taiwan Hiwin kare kılavuz rayı -Hanlı Endüstriyel soğutma grubu -heavy duty ağır     hizmet kaynaklı yatak --, dökme alüminyum kiriş -gösterge panelindeki hava temizleyici

 MAX  HAN’S  fiber lazer kaynağı

BOCİ lazer kafası modeli BLT421-raytools 06K   OTOMATİK ODAK SİSTEMİ

Kontrol kabini bağımsız  FSCUT4000E kontrol sistemi     12 -16 MM PLATE KAYNAK

X EKSEN 25 Y EKSEN 30 Z EKSEN 20     AĞIRLIK 8500 KG     MOTOR YASKAWA 2.9-1.8-0.75

7.5 KW JG TOZ TOPLAMA     6000 W  S&A--HANLİ ÇİLLER     100 KVA REGÜLATÖR

DUAL RACK    OTOMATİK YAĞLAMA     SHMPO REDÜKTÖR

1500*3000mm çalışma yüzeyi olan çift tablalı lazer levha kesim makinesi

1-Ana kesim tablası 4270mm x 1950mm ebatlarında 2966. Kg ağırlığında, değişim tablası 1600 Kg ağırlığında (koruma ateş tuğlaları hariç)

2-   Makine ağırlığı çiller hariç 8500  kg

3- Makine şasisi 16mm kalınlıkta platinadan yapılmış olup ısıl işleme ve yaşlandırmaya tabi tutulmuştur. 

4- Tabla değişim süresi 15…. Saniye

5- Komple CE standartlarında kapalı kesim odası 

6- Portal Kirişi uçak alü. gerilme kuvvetine sahip profilden            

7-HAN’S ÇOKLU MODÜL  6000 W fiber lazer kaynağı

8- Cypcut FSCUT4000E bus system ile HYPCUT software

9- Bağımsız kontrol kabini   

10- BOCİ lazer kafası modeli BLT421  -RAYTOOLS 06K

11- Japon YASKAWA servo X aksı: 2900W, Y aksı: 1800W, Z aksı: 750W   

12- Lineer Kızaklar HIWIN markanın H kalitesi

13- Ray kalınlıkları X aksı: 25mm, Y aksı: 30mm, Z aksı: 20mm

14- Transmit sistemi dual Rack & Pinion tip  

15- ATLANTA Rack & Gear maksimum 3 arc degree  alman leiteson

16- Redüktörler SHIMPO maksimum 3 arc degree  

17- Elektrik malzemeleri SCHNIDER ve 3C sertifikalı 

18- Su soğutma HANLI H6000  

19- Oransal valfler – Japon SMC ( O2 ve N2 ayrı ayrı otomatik EVET basınç regülatörleri ve düşük basınç alarm sistemi)

20- Yağlama: Otomatik yağlama marka

21- Endüstri Bilgisayarı:   özellikleri  8 gb 120 gb 27 inç ekran

22- Çalışma Voltajı 380V, 50hz, trifaze 

23- Tablanın taşıyacağı maksimum ağırlık …800……. kg

24- Voltaj stablizatörü 100 KVA  

25- Endüstriyel  fan 5.5 YERİNE 7.5 KW

26- Masada ayrı 3 bölüm fan çekme  standart

27- Kesim masası altında fire toplama sistemi  

28- İvmelenme 1.7G tekerlekli, 3 parça

29- Kesim hızı 140.mt/dakika  ekli liste

30- Pozisyonlama hassasiyeti 0.5 .31- Tekrarlama hassasiyeti 0.5

32- Tabla dişleri 6 mm saçtan         33- 2 yıllık yedek parça

34- Kesimi gösteren wifi kamera (Haikang veya benzeri) 

35- Kablosuz el kumandası 

36- Rayları tozdan koruma üzerinde metal sıçramalarından koruyucu zırh körük var37- Japon NSK rulmanları 

 

 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.