SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

BIGHACKER BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

BIGHACKER BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE, Gübre
BIGHACKER BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE, Gübre

Bighacker bitkisel organik maddelerce zengin bir formülasyondur. Bighacker’den en iyi sonucu alabilmek için ürünün bitki kök seviyesinde homojen yayılım yapması sağlanmalıdır. Bu doğrultuda Bighacker tınlı ve killi topraklarda sulama başlangıcı ile beraber uygulamaya başlanarak,sulama sonunda 1-2 dakika sade su verilerek bitirilmelidir. Kumlu topraklarda ise önce bol su verilip arkadan Bighacker ile sulamaya devam edilerek sulama sonunda 1-2 dakika sade su verilerek uygulama bitirilmelidir.

Garanti Edilen İçerik

Toplam organik madde - %35

Organik Karbon - %25

Toplam azot (N) - %2

Suda çözünür potasyum oksit (K2O) - %3

Uygulama ve Dozajlar

Bitkilerin ve toprağın yapısına göre değişmekte olup, genellikle bahçe bitkilerinde, sebzelerde ve meyve ağaçlarında topraktan dekara 1 lt uygulama yapılır. Sorunlu bitkilerde uygulama 2 hafta aralıklarla tekrar edilmelidir. Yapraktan yapılacak uygulamalarda 200-300 cc/100 lt su dozajında uygulanır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.