SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

LIQUID COPPER 5% BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ

LIQUID COPPER 5% BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ, Gübre
LIQUID COPPER 5% BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ, Gübre

CM LIQUID COPPER Tüm tarla bitkileri, sebzeler ve meyve ağaçları için formüle edilmiştir. Tüm damlama sulama sistemleri ve püskürtme araçlarıyla kullanılabilir. Yaprak uygulamalarında leke bırakmaz. CM LIQUID COPPER tek başına uygulanabileceği gibi, kimyevi gübreler ve pestisitlerlerin pek çoğu ile karıştırılarak toprağa ve yaprağa tatbik edilebilir. Yine de uygulanacak kombinasyon ilk defa tatbik edilecekse küçük bir kapta hazırlanan karışım dar bir alanda uygulanarak test edilmelidir.

Garanti Edilen İçerik

Suda Çözünür Bakır ( CU ) - 5

pH  -  2,7

Yoğunluk -  1,1 kg / lt

Uygulama ve Dozajlar

CM LIQUID COPPER siprey tankına her zaman pestisitten önce ekleyin ve fosfor içeren gübre solusyonları ile karıştırmayınız. Tüm bitkiler için doz ve uygulama aralığı toprağın ve bitkinin durumuna göre değişmektedir. Genel olarak tüm bitkilerde dozaj

YAPRAKTAN UYGULAMALARDA 100 lt suya 200 cc-250 cc uygulanmalıdır. İhtiyaca göre 10-14 gün aralıklar ile tekrarlanmalıdır.

TOPRAK UYGULAMALARINDA da 1000 m² alana 500 cc-800 cc uygulanmalıdır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.