SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

CUPPON BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ

CUPPON BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ, Gübre
CUPPON BAKIRLI GÜBRE ÇÖZELTİSİ, Gübre

CUPPON Tüm tarla bitkileri, sebzeler ve meyve ağaçları için formüle edilmiştir. Tüm damlama sulama sistemleri ve püskürtme araçlarıyla kullanılabilir. Yaprak uygulamalarında leke bırakmaz. CUPPON tek başına uygulanabileceği gibi, kimyevi gübreler ve pestisitlerlerin pek çoğu ile karıştırılarak toprağa ve yaprağa tatbik edilebilir. Yine de uygulanacak kombinasyon ilk defa tatbik edilecekse küçük bir kapta hazırlanan karışım dar bir alanda uygulanarak test edilmelidir.

Garanti Edilen İçerik

Suda Çözünür Bakır (Cu) - %5

Uygulama ve Dozajlar

Kullanma miktarı, bitki ve toprağın yapısına göre değişir. Genel olarak, domates, biber, salatalık, patlıcan ve diğer sebzelerde ve tarla bitkilerinde, bağlarda, meyve ağaçlarında, 15-20 gün aralıklarla, 100 lt suya 150-200 lt/da yapraktan uygulama yapılır. İhtiyaç duyulan dönemlerde, damlama sulama sistemi ile 15-20 gün ara ile dekara 0,5-1 lt/da uygulama yapılır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.