SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

ÇENELİ KIRICI

ÇENELİ KIRICI, Rulman - Mil - Mafsal - Lineer - Kızak
ÇENELİ KIRICI, Rulman - Mil - Mafsal - Lineer - Kızak
ÇENELİ KIRICI, Rulman - Mil - Mafsal - Lineer - Kızak
ÇENELİ KIRICI, Rulman - Mil - Mafsal - Lineer - Kızak

Çeneli kırıcılar malzemeye uyguladığı yüksek basınç kuvveti ile büyük taşları kırmaktadır. Mekanik basınç, kırıcının iki çenesini kullanarak uygulanır; biri sabitken diğeri eliptik hareket yapmaktadır. Primerin yanında sekonder seçenekleri de bulunan çeneli kırıcılar, her sertlikte malzemeyi kırabilme özelliği ile en çok tercih edilen kırıcılardandır. Düşük işletme giderleri ve kolay bakım imkanları tercih sebebini arttıran en önemli özelliklerindendir.

Mil & Rulmanlar BETALFA Çeneli Kırıcılarda hassas işlemeli, sıcak dövmeli, ısıl işlemden geçirilmiş Cr-Si-Mn- Mo SAE 4140 (42Cr, Mo4) çelik eksantrik mil kullanılmaktadır. Pitman milindeki eksantriklik değerinin yüksek olması sayesinde malzemenin çenenin altına doğru hareket etmesini sağlayan bir hareket kazandırılmıştır. Yuvarlak, kendinden hizalı silindir rulmanları, düz delikli pitman rulmanları ve konik delikli gövde rulmanları, pitman miline maksimum güç verilmesini sağlar ve bakım ömrünü uzatır.

Çeneli kırıcılar aşındırıcılığı ve sertliği ne olursa olsun her türlü ocak malzemesinin düşük maliyetlerle sıkıştırılıp patlatılarak kırılması ilkesine göre tasarlanmışlardır.   İşletme Maliyeti düşük olması Bakım kolaylığı Hidrolik ayar ünitesi Sağlam gövde tasarımı

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.