SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

MOBİL GERİ BESLEME ÜNİTESİ

MOBİL GERİ BESLEME ÜNİTESİ, Maden Makinaları
MOBİL GERİ BESLEME ÜNİTESİ, Maden Makinaları

Beton üretiminde kullanılan agrega, bir yükleyici tarafından agrega besleme ünitesi bunkerine yüklenmelidir. Alışılagelmiş metodlarla yükleme için agrega bunkeri mal giriş ağzı tarafına bir yükleme rampası oluşturulurdu. Yükleyici operatörü kovayı stok yığınından doldurarak rampayı tırmanır ve agregayı bunker içerisine dökerek kovasını tekrar doldurmak üzere aşağı iner ve bu döngü böylece sürer giderdi. BETALFA imalatı agrega besleme ünitesi sayesinde ayrıca bir rampa oluşturmaya gerek yoktur ve her seferinde yükleyici operatörlerinin rampa çıkıp inmesi gerekmemektedir.

Ana Ekipmanlar ve Özellikleri: Treyler Şasesi:       King Pimi çapı 2” dir. Nakliye ölçüleri En: 2.000mm; Boy: 12.250 mm; Yükseklik: 4.000mm’ dir. Makaslı tek aks üzerine monte edilmiştir. (290 mm x 290 mm x 2.000 mm) Yönetmeliklere uygun fren tertibatı ve aydınlatma araçları ile donatılmıştır. Tüm metal yüzeyler, kaynaklı imalat sonrası Temizlenmiş olup astar sonrası son kat boya uygulamalıdır. Agrega Bunkeri:       Geometrik hacmi 5 m3 olacak şekilde tasarlanmış olup 5 mm. kalınlığında St-37 sac kullanılarak imal edilmiştir. Bunker üst yüzeyinde 100mm x 100mm göz aralıklı, iri malzeme geçişine izin vermeyen ızgara bulunur. Konveyor Bant Özellikleri:     800x19.000 mm ölçülerinde çavuş tip konveyor bant.     Motor gücü:15 kw gamak     Rediktör:Dişsan tipi kilitli rediktör.

    Tek tarafı yürüme yollu korkuluk merdivenli Döküş tarafında bakım platformlu. Döküşte 360 derece dönebilen kamera kontrollü frenli motor rediktör akupleli döner oluklu. Tozmaya karşı üstü kapalı

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.