SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

TOPRAKLAMA DİRENÇ DÜŞÜRÜCÜ TOZ TDM (AE 45125)

TOPRAKLAMA DİRENÇ DÜŞÜRÜCÜ TOZ TDM (AE 45125), Elektrik & Enerji
TOPRAKLAMA DİRENÇ DÜŞÜRÜCÜ TOZ TDM (AE 45125), Elektrik & Enerji

Ürün Detayları

Ağırlık : 10 kg

İstenen direnç sağlanamadığı takdirde kullanılacak direnç düşürücü malzeme, aşağıdaki özelliklere sahip olacaktır. Kömür, tuz gibi iletken ömrünü azaltıcı bileşimler içermeyeceği gibi, hiçbir şekilde toprağı kirletecek kimyasal madde de içermeyecektir.

Elektrotlarla galvanik korozyon, tuz gibi asidik reaksiyon vermeyecektir.

TAEK (Türkiye Atom Enerji Kurumu) belgesi olması tercih sebebidir

Zemin İyileştirme Malzemesi, topraklama sistemlerinde toprağın iletkenliğini artırmak için kullanılan bir maddedir. Toprağın direncini azaltmak ve topraklama sisteminin genel performansını iyileştirmek için topraklama elektrotunun etrafına uygulanır.

  Geliştirilmiş elektriksel iletkenlik:  topraklama sisteminin performansını artıran toprağın direncini azaltır.

Uzun ömürlü: zamanla bozulmaz, bu da uzun süreli performans sağladığı anlamına gelir.

Uygulaması kolay:  karıştırılması ve uygulanması kolaydır, bu da onu topraklama sistemleri için uygun maliyetli bir çözüm haline getirir.

Çevre dostu: doğal malzemelerden yapılmıştır ve zararlı kimyasallar içermez, bu da onu çevre dostu bir seçenek haline getirir.

Genel olarak, topraklama sistemlerinin performansını iyileştirmek için etkili bir çözümdür.

Toprak direncini azaltma ve elektriksel iletkenliği iyileştirme yeteneği, onu enerji santralleri, trafo merkezleri ve endüstriyel tesisler dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalar için ideal bir seçim haline getirir.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.