SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

CALXTRA KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ

CALXTRA KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ, Gübre
CALXTRA KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ, Gübre

Calxtra bitkilerdeki kalsiyum eksikliğini gidermek için tasarlanmış, özel bir üründür. Calxtramin genel olarak tüm ilaç ve gübrelerin pek çoğu ile rahatlıkla karışabilir. Eğer yapılacak olan karışım ilk defa deneniyor ise, küçük bir deneme kabında uyumluluk testi yapılmalıdır.

Garanti Edilen İçerik

Suda çözünür kalsiyum oksit (CaO) - %13

Uygulama ve Dozajlar

SEBZELERDE İlk meyveler görülmesinden itibaren 200-250 m1/100 lt dozajında suya karıştırılarak 15-20 gün aralıklarla, SÜS BİTKİLERİNDE Dikimden itibaren 200-300 ml/l00 lt dozajında suya karıştırılarak 15-20 gün aralıklarla, MEYVE AĞAÇLARINDA, Özellikle ELMA ve ARMUT’ta meyve tutumu başlangıcından, hasada kısa süre kalana kadar, çeşidin hassasiyetine bağlı olarak, 200-300 ml/100 lt dozajında suya karıştırılarak 15-20 gün aralıklarla uygulanmalıdır. TOPRAKTAN YAPILACAK UYGULAMALARDA genel olarak tüm bitkilere toprağın yapısı ve bitki dikkate alınarak 1-3 lt/da dozunda uygulanmalıdır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.