SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

KAMA KR BM CEVVAL OTOMATİK SPREY MAKİNESİ

KAMA KR BM CEVVAL OTOMATİK SPREY MAKİNESİ, Boya Makineleri
KAMA KR BM CEVVAL OTOMATİK SPREY MAKİNESİ, Boya Makineleri
KAMA KR BM CEVVAL OTOMATİK SPREY MAKİNESİ, Boya Makineleri
KAMA KR BM CEVVAL OTOMATİK SPREY MAKİNESİ, Boya Makineleri

KR BM Cevval Otomatik Sprey Makinesi

Panel şeklindeki ürünlerin boyanması için geliştirilmiş Cevval Otomatik Boyama Makinesi sahip olduğu üstün özellikleri ve teknolojisiyle rakiplerinden ayrılan yeni nesil bir Otomatik Boyama Makinesidir. Ahşap, metal, cam, plastik, elyaf modifiyeli çimento (fibercement) vb. ürünlerin kaliteli ve hızlı bir şekilde boyanmasını sağlayan Cevval; servo kontrollü iki adet gelişmiş boyama robot koluna sahiptir. Kabin iç dizaynı ve kol yapısı sayesinde ideal yüzey ve kenar boyama kalitesi sunar.



STANDART DONANIM
HAREKETLİ GİRİŞ-ÇIKIŞ CAM
Makine’nin giriş ve çıkışında parça kalınlığına göre otomatik hareket (yukarı-aşağı) edebilen cam kapaklar kabin içi basıncı stabil tutmaya büyük destek verir. Kabin içi basıncının stabil olması, makine içinden dışarı çıkabilecek tozumayı veya dışarıdan makine içine girebilecek tozları engeller. Bu özellik muadil makinelerde yeralmaz.
‘Bu metodun buluşu Karabudak Mühendisliğe aittir.’
 
ASPİRASYON & VENTİLASYON SİSTEMİ
Kabin içindeki kirli havayı akordion filtrelerden geçirerek uzaklaştıran Aspirasyon Sistemi standart olarak sunulmuştur.
Bu sistem aynı zamanda kabin basıncını ayarlayarak içerdeki optimum basıncı da sağlar. Kabin içine temiz havayı  F5 sınıfı  filtrelerden geçirerek basan frekans kontrollü ventilasyon sistemi, standart olarak sunulmuştur.
 
ÜRÜN TARAMA SİSTEMİ
Makine girişinde sıralanmış 32 adet sensör sayesinde boyanacak alanın  belirlenmesinde milimetrik bir hassasiyet sağlanır. Ayrıca boya tüketimi optimize edilerek ekstra tasarruf sağlanmış olur.
 
BOYA GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ
Konveyör bant üzerine bulaşan boya, geri kazanım sistemi ile otomatik olarak kazınır ve tekrar kullanılabilir. Temizleme sistemi konveyör bandı temizler ve kauçuk bıçaklar bandın tamamen kurumasını ve temiz kalmasını sağlar.

KONTROL SİSTEMİ
KR BM Cevval Otomatik Boyama Makinesi’nde hem bütün fonksiyonları ve çalışma parametrelerini kontrol etmeye hem de hafızaya almaya olanak tanıyan 10 ” renkli dokunmatik ekran standart olarak sunulmuştur. Opsiyonel IOT sistemi ile tüm üretim verilerin online takip edilebilir. Günlük üretim raporları gönderebilir.
 
BOYAMA SİSTEMİ 
Makine 2 adet boyama kolu ile donatılmıştır. Hareket hızı, otomatik olarak dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabilir. Boyama kolu, tabanca yükseklik ve açılarının kolayca ayarlanmasına olanak tanıyan tasarımı ve paralel iki lineer ray üzerinde hareket eden güçlü yapısı sayesinde rakiplerinden ayrılır. 1 adet yüksek basınçlı pompa ve 4 adet yüksek basınçlı tabanca standart olarak sunulmuştur. İhtiyaca göre 8 tabanca ve 2 pompa bağlamak için altyapı hazırdır.
 
KONVEYÖR BANT VE MERKEZLEME SİSTEMİ
KR BM Cevval, ürünleri özel olarak geliştirilmiş Poliolefin Konveyör Bant üzerinde boyar. Bu bant boya tutmayan özelliktedir. Bant Temizleme Sistemi ile rakiplerine göre daha az tiner harcanarak temizlenir. Konveyör bandın kenarlara kayarak deforme olmasını engelleyen otomatik Bant Merkezleme Ünitesi standart olarak sunulmuştur.
 
OTOMATİK YAĞLAMA SİSTEMİ
Robot kolların hareket ettiği lineer ray ve rulmanları ayarlanabilir periyotlarla yağlayarak sistemin sorunsuz ve uzun ömürlü çalışmasını sağlayan Otomatik Yağlama Sistemi, standart olarak sunulmuştur.
 
OPSİYONEL DONANIM
SULU FİLTRASYON SİSTEMİ
KR BM Cevval Otomatik Boyama Makinesi’nde bulunan Sulu Filtrasyon Sistemi; kabin içindeki kirli havayı su perdeli kanallardan geçirip dışarıya atılacak kimyasal ve solventleri filtreler, aynı zamanda sistem, bunların çevreye zararsız gazlar olarak atılmasınıda sağlar.
 
SPREY POT ( Basınçlı Kap )
Düşük kapasiteli, az boya gerektiren işlerde; pompa ile sisteme yüklenecek boya yerine, uygulama kavanozu içerisindeki boya kullanılarak boya sarfiyatının önüne geçilmektedir. Bu sistem butik üretim tarzı için opsiyon olarak sunulmuştur.
 
EKSTRA YÜKSEK BASINÇLI POMPA-TABANCA SETİ
Ekstra 1 adet Yüksek Basınçlı Pompa, 4 adet Yüksek Basınçlı Tabanca Yedekli çalışmak ya da vernik ve boya üretimini ayırmak isteyen müşterilerimiz için opsiyon olarak sunulmuştur.
 
EKSTRA DÜŞÜK BASINÇLI POMPA-TABANCA SETİ
Ekstra 1 adet Düşük Basınçlı Pompa, 4 adet Düşük Basınçlı Tabanca. Ahşap renklendirici de uygulamak isteyen müşterilerimiz için opsiyon olarak sunulmuştur.


TEKNİK ÖZELLİKLER
Ağırlık: 4000 kg
Ebatlar: U: 5.400mm  G: 4.000mm  Y: 2.650mm
Elektrik Tüketimi: 13 Kw/saat
Çalışma Genişliği: 50mm-1300mm
Çalışma Yüksekliği: 3mm-100mm
Çalışma Uzunluğu: 300mm-Sınırsız
Aspirasyon Fanı Debisi: 12.000 m³/saat
Ventilasyon Fan Debisi: 12.000 m³/saat
Hava Tüketimi: 1100 L/dak
Hava Basıncı: 7 Bar
Max.Robot Kol Hızı: 150 m/dak
Max Konveyör Hızı: 8 m/dak
Optimum Boyama Hızı Aralığı: 3-6  m/dak



Şimdi İzle Cevval Otomatik Sprey Makinesi

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.