SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ

KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina
KR BM 1000K OTOMATİK BOYAMA MAKİNESİ, Makina

KR BM 1000 K Otomatik Boyama Makinesi
Panel şeklindeki ürünlerin boyanması için geliştirilmiş sahip olduğu üstün özellikleri ve teknolojisiyle rakiplerinden ayrılan yeni nesil bir Otomatik Boyama Makinesidir. Ahşap, metal, cam, plastik, elyaf modifiyeli çimento (fibercement) vb. ürünlerin kaliteli ve hızlı bir şekilde boyanmasını sağlar. Kağıt bant sistemi ile kimyasal bertaraf atığı oluşmaz. Temizliği çok daha basittir. Opsiyonel hızlı renk değiştirme sistemi ile 1dk’da renk değiştirme imkanı sunar.


STANDART DONANIM
ASPİRASYON SİSTEMİ
KR BM 1000 K Otomatik Boyama Makinesi’nde yer alan ve kabin içindeki kirli havayı akordion filtrelerden geçirerek uzaklaştıran Aspirasyon Sistemi standart olarak sunulmuştur. Bu sistem aynı zamanda kabin basıncını ayarlayarak içerdeki optimum basıncı sağlar.



ÜRÜN TARAMA SİSTEMİ
Okuyucu Sensör Sistemi’nde yer alan tarayıcı barlar sayesinde boyanacak ürünün şekil ve ölçülerini makineye tanıtarak yalnızca ürüne boyanın uygulanması sağlanır. Böylece kullanılan boya miktarını en aza indirerek malzemeden tasarruf edersiniz.



BESLEME SİSTEMİ
KR BM 1000 K, ürünleri vakumlu konveyör bant üzerinde yer alan kâğıt bant üzerinde boyar. Mekanik frenli kâğıt çözgü sisteminden çözülen ve boyama işlemi sonrası kirlenen kâğıt, tork kontrollü sargı sistemiyle bir ruloya otomatik olarak sarılır. Vakumlu konveyör bant sayesinde kâğıdın boyama esnasında bant üzerinde sabit ve düzgün durması sağlanarak buruşmasının önüne geçilir.



KONTROL SİSTEMİ
Bütün fonksiyonları ve çalışma parametrelerini kontrol etmeye veya hafızaya almaya olanak tanıyan 7 ” renkli dokunmatik ekran standart olarak sunulmuştur. Opsiyonel IOT sistemi ile tüm üretim verilerin online takip edilebilir. Günlük üretim raporları gönderebilir.



BOYAMA SİSTEMİ
KR BM 1000 K Otomatik Boyama Makinesi’nde bir adet yüksek basınçlı pompa ve 4 adet yüksek basınçlı tabanca standart olarak sunulmuştur. Makine 1 adet merkezi boyama kolu ile donatılmıştır. Çalışma hızı, otomatik olarak dokunmatik ekran üzerinden ayarlanır. Kol hızı max. 180 m/dk ‘ya ulaşabilir. Portatif tasarımı sayesinde kolay tabanca değiştirebilmenize, açı ve yükseklik ayarı yapabilmenize olanak tanır.



OTOMATİK YAĞLAMA SİSTEMİ
Robot kolların hareket ettiği lineer ray ve rulmanları ayarlanabilir periyotlarla yağlar, böylece standart olarak sunulan Otomatik Yağlama Sistemi sayesinde sorunsuz ve uzun ömürlü bir çalışma sağlanmış olur.



OPSİYONEL DONANIM
VENTİLASYON SİSTEMİ
KR BM 1000 K Otomatik Boyama Makinesi’nde, kabin içine temiz havayı  F5 sınıfı  filtrelerden geçirerek basan Frekans Kontrollü Ventilasyon Sistemi, opsiyon olarak sunulmuştur.



HIZLI RENK DEĞİŞTİRME VALFİ
KR BM 1000 K için özel olarak geliştirilen dört yollu vana, maksimum üç (3) farklı renk arasında hızlı renk değişimi sağlayan valf, opsiyon olarak sunulmuştur.  

* 3 farklı renk için 3 adet pompa gereklidir.



SPREY POT ( Basınçlı Kap )
Düşük kapasiteli, az boya gerektiren işlerde; pompa ile sisteme yüklenecek boya yerine, uygulama kavanozu içerisindeki boya kullanılarak boya sarfiyatının önüne geçilmektedir. Bu sistem butik üretim tarzı için opsiyon olarak sunulmuştur.

 
TEKNİK ÖZELLİKLER
Ağırlık: 4000 kg
Ebatlar: U: 5.400mm  G: 4.700mm  Y: 2.650mm
Elektrik Tüketimi: 14 Kw/s
Çalışma Genişliği: 50mm-1300mm
Çalışma Yüksekliği: 3mm-100mm
Çalışma Uzunluğu: 300mm-Sınırsız
Aspirasyon Fanı Debisi: 12.000 m³/saat
Ventilasyon Fan Debisi: 12.000 m³/saat
Hava Tüketimi: 1100 L/dakika
Hava Basıncı: 7 Bar
Max.Robot Kol Hızı: 220 m/dak
Max Konveyör Hızı: 8 m/dak
Optimum Boyama Hızı Aralığı: 3-6  m/dak



Kullanım Alanı:

Kapılar, kapı kasnakları, kapı pervazları, modüler mobilyalar, mutfak ve banyo mobilyaları, düz ve oymalı kabin kapıları, cam.

Boyamada kullanılabilecek Boya Malzemeleri:

Poliüretan, su-bazlı, akrilik, selülozik, UV astar –  boya ve cilalar, yapıştırıcı, su ve solvent bazlı yüzey renklendiriciler.

Şimdi İzle KR BM 1000 K Otomatik Boyama Makinesi

 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.