SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

SABİT 100 BETON SANTRALİ

SABİT 100 BETON SANTRALİ, Maden Makinaları
SABİT 100 BETON SANTRALİ, Maden Makinaları

USC 100 Sabit Beton Santralleri, Kalıcı olarak yapılacak orta ölçek beton uygulamalarında, maksimum Verim ve Sağlamlık esas alınarak, yüksek kalite beton üretimi için tasarlanmıştır. Saatte 100 m³ Üretim Yapabilmektedir.

SAĞLAM VE DAYANIKLI ŞASE Umman Beton olarak, yüksek dayanıklılık, kolay taşıma, hızlı kurulum, uzun ömürlü çalışma prensibine göre tasarlanmıştır

YÜKSEK KALİTELİ BİLEŞENLER Beton santrallerimizde; kalitesini kanıtlamış global markalarının ekipmanlarını kullanıyoruz. Kullandığımız ekipmanların yedek parçaları, pazarlarda kolayca bulunabilmekte ve bu sayede üretiminizde minimum kesinti ve uzun süreli güvenilir çalışma ile devam ettirebilirsiniz.

DÜNYA STANDARTLARINDA TASARIM Dünya genelinde benimsenmiş olan CE standartlarında tasarlanan ürünlerimiz, kalite ve dayanıklılığı ile sektörün en fazla kullanılan iş araçlarıdır.

KULLANICI DOSTU OTOMASYON Santralin Kontrolü için Gerekli Otomasyon Yazılımı, Umman Beton Yazılım Ekibi Tarafından Sürekli Geliştirilip İyileştirilerek Müşterinin isteklerine En iyi Şekilde Cevap Verilmektedir.

2 m³/s Kapasiteli Çift Milli Mikser Umman Çift Milli mikserlerine, proje ve uygulama gereksinimlerine göre 2 veya daha çok boşaltma kapağı, RCC üretimi için özel tasarım, yüksek basınçlı mikser içi yıkama, nem ve sıcaklık sensörü, vb gibi opsiyonel ekipmanlar monte edilebilmektedir.

 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.