SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

AİRPLUS BUBBLE BALONLU NAYLON

AİRPLUS BUBBLE BALONLU NAYLON, Ambalaj
AİRPLUS BUBBLE BALONLU NAYLON, Ambalaj
AİRPLUS BUBBLE BALONLU NAYLON, Ambalaj
AİRPLUS BUBBLE BALONLU NAYLON, Ambalaj

Airplus Bubble Balonlu Naylon, Film torbacıkları yuvarlak hava çemberlerine bölünmüştür. Bu sayede esneklik kazanan, bükülebilir ve katlanabilir hale gelen hava yastıkları ürünün en sıkı şekilde sarmalanmasını sağlar.

Ürün Açıklaması: Airplus Bubble Balonlu Naylon, Film torbacıkları yuvarlak hava çemberlerine bölünmüştür. Bu sayede esneklik kazanan, bükülebilir ve katlanabilir hale gelen hava yastıkları ürünün en sıkı şekilde sarmalanmasını sağlar. Kırılma riski taşıyan ve özellikle birim ambalajı olmayan ürünler için yastık vazifesi görerek, ürünlerin sevkiyat esnasında görebileceği hasarları minimuma indirmenizi sağlar. Kullanım Alanı: Airplus Bubble Balonlu Naylon, kendi türünde ilk hava yastığı sistemdir. Küçük boyutlu öğelerin verimli bir şekilde sarılması için dar bireysel bölümler sunar. Cep telefonlarından ilaç paketlemeye kadar, uygun boyuttaki ambalaj malzemesi koruyucu ambalajların atılmasını önler. Tek bir bölüm, her biri yedi adet yuvarlak hava odasına sahip iki sıra içerir. Birim ambalajı bulunmayan, kırılma riski taşıyan ve hassas nitelikteki her gönderi için  Kozmetik, İlaç, E-ticaret, Hediyelik Eşya, Aydınlatma, Yedek Parça, Elektrik-Elektronik sektörleri başta olmak üzere birçok sektörün ihtiyaç duyduğu bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyük şehirlerde yoğun olarak kullanılmakta ve kargo süreçlerine katkı sağlamaktadır. Geleneksel balonlu(patpat) naylon yerine tercih edilen bir üründür. Çeşitleri: Airplus Bubble Balonlu Naylon, ihtiyaca göre farklı ölçülerde sunulabilmektedir. Standart ürün PE(Polyethlene) olup, kullanım alanına göre antistatik özellikte ve ağır gönderileriniz için Heavy Duty özellikte filmler sunabilmekteyiz. Özellikler: Airplus Bubble Balonlu Naylon uygun fiyatları ile paketleme maliyetlerinizi düşürür. Hafif olması ve ihtiyaç anında üretilmesi sayesinde depolama ve navlun maliyetlerinizi azaltır. Airplus Bubble Balonlu Naylon esnektir. Gereksinimlerinizi karşılamak için size uygun makine ve filmi seçin. Farklı ebat ve şekildeki rulo  filmler her makinede kullanılabilir. Airplus Bubble Balonlu Naylon kolaydır. Film rulolar  hafif ve kullanımı kolaydır. Makineler güvenilir, hızlı ve kullanımı çok kolaydır Airplus Bubble Balonlu Naylon çevrecidir. Ürünler yeniden kullanılabilir ve rulo filmler geri dönüşümlüdür. Airplus Bubble Balonlu Naylon uyumludur.  Makineleri küçük ve taşınabilirdir. Paketleme alanınıza ve sisteminize kolayca entegre   olabilir. AIRplus Bubble Balonlu Naylon, perforeli yapısı sayesinde kesme bıçağı kullanımını ortadan kadırarak iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında önemli bir fayda sağlamaktadır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.