SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PELASPAN® BİO DOLGU MALZEMESİ

PELASPAN® BİO DOLGU MALZEMESİ, Ambalaj
PELASPAN® BİO DOLGU MALZEMESİ, Ambalaj

Storopack tarafından geliştirilen PELASPAN® BIO, son derece çevre dostu, dökülebilir Loose Fill dolgu malzemesidir. PELASPAN® BIO ürünümüz, NF T51-800 çözünme standardına uygun olarak sertifikalıdır. Dolgu malzemesi, ambalaj talaşları tamamen mısır nişastasından yapılır ve normal ev çöpüyle birlikte atılabilir. Denenip test edilmiş S şekli sayesinde organik dolgu malzemesi ürünlerinizi sabitleyen, saran, stabilize eden ve birbirlerine çarpmasını önleyen uyumlu bir yastık oluşturmak için birbirine kilitlenir. Aynı zaman kokusuzdur ve neredeyse hiç toz biriktirmez

PELASPAN® BIO dolgu malzemesinin faydası, bir paketteki tüm boşluğu otomatik olarak doldurması ve böylece ağır yüklere maruz kaldığında bile ürünlerinizi güvende tutmasıdır. Organik ambalaj talaşlardan oluşan çok yönlü yastıklama, kutu içine basit ve hızlı bir şekilde gider ve herhangi bir paketleme işlemine kolayca entegre edilebilir. Bu ambalaj malzemesinin kullanılması herhangi bir eğitim gerektirmez. Talep ederseniz, Fabray’ın ambalaj uzmanları uygulama konusunda size yardımcı olabilir ve bireysel çözümler sağlayabilir. Kullanım Alanı: PELASPAN® BIO dolgu malzemesi, standart kolisinde gönderilmeyen, tekli ya da karışık siparişlerden oluşan her gönderide, Gıda, Kozmetik, İlaç, E-ticaret, Züccaciye, Aydınlatma, Yedek Parça, Elektrik-Elektronik sektörleri başta olmak üzere hemen hemen her sektörün ihtiyaç duyduğu bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Aydın, Muğla, Balıkesir, Antalya gibi şehirlerde yoğun olarak talep görmektedir.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.