SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PAPERPLUS CHEVRON KAĞIT DOLGU

PAPERPLUS CHEVRON KAĞIT DOLGU, Ambalaj
PAPERPLUS CHEVRON KAĞIT DOLGU, Ambalaj

PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, ürünü koli içindeki boşlukların doldurulması için kullanılmaktadır. Tüp şeklinde üretilen yastıklarla daha geniş hacimlerim doldurulabilmesine olanak vermektedir.

Ürün Açıklaması: PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, ürünü koli içindeki boşlukların doldurulması için kullanılmaktadır. Tüp şeklinde üretilen yastıklarla daha geniş hacimlerim doldurulabilmesine olanak vermektedir. Özel teknolojisi sayesinde orta ağırlıktaki ürünlerin yastıklanmasına da olanak sağlamaktadır. Her 7 cm’de bir perforasyon imkanı tanıması, kesici alet kullanım ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Kullanım Alanı: PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, standart kolisinde gönderilmeyen, karışık siparişlerden oluşan her gönderide, Kozmetik, İlaç, E-ticaret, Yedek Parça, Elektrik-Elektronik sektörleri başta olmak üzere farklı sektörlerde hava yastığı ya da balonlu naylon ürünlerimizden sonra tercih edilen bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyük şehirlerde yoğun olarak talep görmektedir. Çeşitleri: PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, kullanım ihtiyaçlarına göre Beyaz veya Kraft seçenekleri ile farklı gramajlarda sunulabilmektedir. Özellikleri: PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, patentli sıkıştırma teknolojisi sayesinde içerisinde maksimum miktarda havayı hapsederek, fiyat performansı olarak diğer kağıt dolgu ürünlerine oranla rekabetçi bir üründür. PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, boru tipinde üretilerek çok uzun paketleme hatlarında rahatlıkla entegrasyon imkanı sağlamaktadır. PAPERplus® Chevron Kağıt Dolgu, makinesinde kesme bıçağı olmaması ve ürünlerin perforeli olması sayesinde iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda da bir adım öne çıkmaktadır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.