SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PAPERPLUS PAPİLLON KAĞIT DOLGU

PAPERPLUS PAPİLLON KAĞIT DOLGU, Ambalaj
PAPERPLUS PAPİLLON KAĞIT DOLGU, Ambalaj

Paperplus Pappillon Kağıt Dolgu, hafif-orta ağırlıktaki ürünlerin üst boşlularının doldurulması ve ürünlerin sarılması için kullanılmaktadır. Her 7 cm’de bir perforasyon imkanı tanıması, kesici alet kullanım ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

Ürün Açıklaması: Paperplus Pappillon Kağıt Dolgu, hafif-orta ağırlıktaki ürünlerin üst boşlularının doldurulması ve ürünlerin sarılması için kullanılmaktadır. Her 7 cm’de bir perforasyon imkanı tanıması, kesici alet kullanım ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

Kullanım Alanı: PAPERplus® Papillon Kağıt Dolgu, standart kolisinde gönderilmeyen, karışık siparişlerden oluşan her gönderide, Kozmetik, İlaç, E-ticaret, Yedek Parça, Elektrik-Elektronik sektörleri başta olmak üzere farklı sektörlerde hava yastığı ya da balonlu naylon ürünlerimizden sonra tercih edilen bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyük şehirlerde yoğun olarak talep görmektedir.  Çeşitleri: PAPERplus® Papillon Kağıt Dolgu, kullanım ihtiyaçlarına göre Beyaz veya Kraft seçenekleri ile farklı gramajlarda sunulabilmektedir.  Özellikleri: PAPERplus® Papillon Kağıt Dolgu’nun kullanımı kolaydır. Yastıklama malzemesi doğrudan paketleme alanında üretilir ve kutulara yerleştirilir. PAPERplus® Papillon Kağıt Dolgu, bir silo ve bir taşıma sistemi ile bağlantılı olarak, birkaç paketleme istasyonunu aynı anda besleyebilecek entegre bir yapı ile kullanılabilir.

 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.