SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

FOAMPLUS BAGPACKER KÖPÜK DOLGU

FOAMPLUS BAGPACKER KÖPÜK DOLGU, Diğer Ambalaj Sanayi
FOAMPLUS BAGPACKER KÖPÜK DOLGU, Diğer Ambalaj Sanayi

Ürün Açıklaması: Foamplus Bagpacker Köpük Dolgu, Hızlı, kolay ve etkili bir paketleme yöntemidir. Bir düğmeye dokunuşla sistem dakikada 23 dolgu torbası üretir. Gerektiğinde farklı uygulamalar için torba boyutunu ve dolum derecesini değiştirmek çok basittir. Köpük torbaları hemen hemen her ebat, şekil ve ağırlıktaki ürünler için ekonomik, etkili ve sağlam  koruma sağlar.

Kullanım Alanı: Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu, hızlı paketleme gerektiren ve  paketlenmesinde sorun yaşadığınız hassas, kırılgan, biçimsiz, ağır ürünlerin paketlenmesinde etkin bir çözüm üretir. Hediyelik Eşya, Mobilya,  Motor, Redüktör, Makine Yedek Parça, Havacılık, Savunma, Teknik Servis, Aydınlatma  sektörleri başta olmak üzere birçok sektörün  ihtiyaç duyduğu bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, Manisa, İzmir, Eskişehir, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyük şehirlerde yoğun olarak kullanılmakta ve kargo süreçlerine katkı sağlamaktadır. Özellikleri: Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu müşterinizin ürünlerinizi hasarsız, temiz ve şık bir   ambalaj içerisinde almasını garanti eder. Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu çok yönlüdür; birçok değişik uygulama  için     kullanılabilir, her tür ambalajlama uygulamasında kullanılabilen   çok yönlü bir üründür. FOAMplus® farklı ambalajlama   gereksinimlerini karşılayan bir çok farklı yoğunlukta köpük    hammadde çeşidi sunar. Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu her ürüne göre mükemmel uyarlanabilir; FOAMplus®’ın ürününüz etrafında     her zaman mükemmel şekilde kalıplanacağından ve kabuk gibi   bir koruma sağlayacağından emin olabiliriniz. Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu kıyaslanamaz bir koruma sağlar, köpük darbeye    dayanıklı bir yastıklama sağlayarak ürünü güvenli bir şekilde     sabitler ve darbelere karşı korur. Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu yerden kazandırır. İhtiyaç halinde hazırlanabilen    köpük yastıkları minimum alan gereksinimiyle maksimum   verim elde etmenizi sağlar. Sistem  son derece portatiftir. 2   adet 200’er litrelik varilden oluşan bir ünite 90 metreküp ‘ e   kadar genişletilmiş köpük üretebilir. Foamplus ® Bagpacker Köpük Dolgu navlun maliyetinizi minimuma indirir. FOAMplus®   köpüğü çok dayanıklı, alternatifsiz koruma sağlamasına rağmen   oldukça hafiftir.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.