SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

KOMPOZİT LİFLİ ÇEMBER

KOMPOZİT LİFLİ ÇEMBER, Ambalaj
KOMPOZİT LİFLİ ÇEMBER, Ambalaj

Kompozit Lifli Çember dört gruba ayırdığımız çemberler içerisinde yapısı en yumuşak olan çember çeşididir. Polyester iplerin üzeri poliproplen ile kaplanarak elde edilir. Aynı polyester ipler sıcak tutkal prosesi ile kaplanırsa Tekstil Çember elde edilir. Ancak maliyeti daha yüksek olduğundan en yaygın kullanılan Kompozit Lifli Çemberdir. Tercih edilmesindeki etkenlerin başında yumuşak yapısı gelir. Bu sayede uygulaması kolaylaşır, iş kazası riski en aza iner, ürünlerin köşe ve kenarlarına daha iyi oturur. Polyester Çember PET kadar mukavemetlidir. En büyük dezavantajı maliyetinin yüksek olması ve sadece bukle toka ile birleştirilebilir olmasıdır. Sadece bukle toka ile birleştirilebilir olması demek; paleti bağlayacağımız her çember için bir de bukle toka kullanmak zorunda olduğumuz anlamına geliyor. Paleti dört yerden bağladığımızda 4 çember ve 4 toka harcamalıyız. Diğer dezavantaj olarak ta zaman kaybı karşımıza çıkmaktadır. Aynı paleti Polyester Çember Pet ile bağladığımızda hem daha ucuza mal etmiş oluruz hem de çok daha kısa sürede bağlamış oluruz. Otomatik Palet Çemberleme Makinalarında kullanıma uygun değildir.  Kullanım Alanları                  Polyester Çember PET kullanım alanı çok geniş olan bir ambalaj malzemesidir. Paletin üzerine dizilmiş veya bir araya getirilmiş bütün ürünlerin çemberlemesinde kullanılabilir. Özellikle ağır ve dinamik yüklerin bağlanması ve güvenli sevk edilmesi için önemli bir üründür.   Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rula Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik E-Ticaret Elektrik Elektronik Perakende Kompozit Lifli Çember Çeşitleri  Kompozit lifli çemberler genişlik ölçülerine ve mukavemet değerlerine göre çeşitlenir. 13 mm, 16 mm, 19 mm, 25 mm, 32 mm genişliklerde üretilmektedir. Ölçünün büyümesiyle Kompozit Lifli Çemberin mukavemeti de artar. Çemberin mukavemetindeki diğer bir etken de kullanılan polyester iplerin denyesidir. Kullanılan farklı denyedeki ipler sayesinde aynı ölçüde fakat farklı mukavemetlerde Kompozit Lifli Çemberler üretilmektedir.

*Ölçü                  :            Çemberin genişlik ve kalınlık ölçüsüdür. *Bobin Uzunluğu:           Bir bobindeki sarılı çemberin uzunluğudur. *Mukavemet  :            Çemberin iki ucundan çekildiğindeki dayanımıdır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.