SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

AİRPLUS WRAP BALONLU NAYLON

AİRPLUS WRAP BALONLU NAYLON, Ambalaj
AİRPLUS WRAP BALONLU NAYLON, Ambalaj

Airplus Wrap Balonlu Naylon, Film torbacıkları yuvarlak hava çemberlerine bölünmüştür. Bu sayede esneklik kazanan, bükülebilir ve katlanabilir hale gelen hava yastıkları ürünün en sıkı şekilde sarmalanmasını sağlar.

Ürün Açıklaması: Airplus Wrap Balonlu Naylon, Film torbacıkları yuvarlak hava çemberlerine bölünmüştür. Bu sayede esneklik kazanan, bükülebilir ve katlanabilir hale gelen hava yastıkları ürünün en sıkı şekilde sarmalanmasını sağlar. Kırılma riski taşıyan ve özellikle birim ambalajı olmayan ürünler için yastık vazifesi görerek, ürünlerin sevkiyat esnasında görebileceği hasarları minimuma indirmenizi sağlar. Kullanım Alanı: Airplus Wrap Balonlu Naylon birim ambalajı bulunmayan, kırılma riski taşıyan ve hassas nitelikteki her gönderi için  Mutfak Eşyası, Resim-Çerçeve, Kozmetik, E-ticaret, Hediyelik Eşya, Aydınlatma sektörleri başta olmak üzere birçok sektörün ihtiyaç duyduğu bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyük şehirlerde yoğun olarak kullanılmakta ve kargo süreçlerine katkı sağlamaktadır. Geleneksel balonlu(patpat) naylon yerine, sağladığı kullanım avantajları nedeniyle tercih edilen bir üründür. Çeşitleri: Airplus Wrap Balonlu Naylon, ihtiyaca göre farklı ölçülerde sunulabilmektedir. Airplus ailesinin en yeni üyesidir. Özellikler: Airplus Wrap Balonlu Naylon uygun fiyatları ile paketleme maliyetlerinizi düşürür. Hafif olması ve ihtiyaç anında üretilmesi sayesinde depolama ve navlun maliyetlerinizi azaltır. Airplus Wrap Balonlu Naylon esnektir. Gereksinimlerinizi karşılamak için size uygun makine ve filmi seçin. Farklı ebat ve şekildeki rulo  filmler her makinede kullanılabilir. Airplus Wrap Balonlu Naylon kolaydır. Film rulolar  hafif ve kullanımı kolaydır. Makineler güvenilir, hızlı ve kullanımı çok kolaydır Airplus Wrap Balonlu Naylon çevrecidir. Ürünler yeniden kullanılabilir ve rulo filmler geri dönüşümlüdür. Airplus Wrap Balonlu Naylon uyumludur.  Makineleri küçük ve taşınabilirdir. Paketleme alanınıza ve sisteminize kolayca entegre   olabilir. AIRplus Wrap Balonlu Naylon, perforeli yapısı sayesinde kesme bıçağı kullanımını ortadan kadırarak iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında önemli bir fayda sağlamaktadır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.