SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PAPERPLUS CLASSİC KAĞIT DOLGU

PAPERPLUS CLASSİC KAĞIT DOLGU, Ambalaj
PAPERPLUS CLASSİC KAĞIT DOLGU, Ambalaj

1müşteri puanına dayanarak 5 üzerinden 5.00 puan aldı Paperplus Classic Kağıt Dolgu, tüm kutu içi koruyucu ambalaj uygulamalarında ürettiği sıkıştırılmış kağıt ve isteğe göre boyutlandırılabilen kağıt padleri sayesinde kullanılabilmektedir. Boşluk doldurma, yastıklama, sarmalama ve bloklama işlemlerinin tümünü etkili bir şekilde sağlayabilmektedir.

Ürün Açıklaması: Paperplus Classic Kağıt Dolgu, tüm kutu içi koruyucu ambalaj uygulamalarında ürettiği sıkıştırılmış kağıt ve isteğe göre boyutlandırılabilen kağıt padleri sayesinde kullanılabilmektedir. Boşluk doldurma, yastıklama, sarmalama ve bloklama işlemlerinin tümünü etkili bir şekilde sağlayabilmektedir. Kullanım Alanı: Paperplus Classic Kağıt Dolgu, paketlenmesinde sorun yaşadığını biçimsiz, ağır, sivri uçlu ürünlerin paketlenmesinde etkin bir çözüm üretir. Motor, Redüktör, Makine Yedek Parça, Havacılık, Savunma sektörleri başta olmak üzere birçok sektörün  ihtiyaç duyduğu bir üründür. Özellikle bu sektörlerin yoğun olarak toplandığı İstanbul, İzmir, Eskişehir, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyük şehirlerde yoğun olarak kullanılmakta ve kargo süreçlerine katkı sağlamaktadır. Çeşitleri: Paperplus Classic Kağıt Dolgu, kullanım ihtiyaçlarına göre Recycle veya Kraft seçenekleri ile farklı katman ve gramajlarda sunulabilmektedir. Özellikler: Paperplus Classic Kağıt Dolgu, üstün kapsamlı ve ekonomik koruma sağlar. Paperplus Classic Kağıt Dolgu, küçük ve orta büyüklükteki kutularda kolay kullanım olanağı sağlar Paperplus Classic Kağıt Dolgu, kaynak kullanım oranını azaltır. Paperplus Classic Kağıt Dolgu, çevreci bir üründür, şirketinizin kurumsal sosyal   sorumluluk imajına katkıda bulunur.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.