SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

AİRPLUS MİNİ BALONLU NAYLON MAKİNASI

AİRPLUS MİNİ BALONLU NAYLON MAKİNASI, Plastik Ambalaj
AİRPLUS MİNİ BALONLU NAYLON MAKİNASI, Plastik Ambalaj

Airplus Mini Balonlu Naylon Makinası, önceden işlenmiş olan Airplus filmleri şişirerek, bu hava yastığı görevi yapan ürünlerle koli içerisinde gönderilen hassas ürünlerin korunmasını sağlamaktadır.

Airplus Mini Balonlu Naylon Makinası Airplus Mini Balonlu Naylon Makinası, önceden işlenmiş olan Airplus filmleri şişirerek, bu hava yastığı görevi yapan ürünlerle koli içerisinde gönderilen hassas ürünlerin korunmasını sağlamaktadır. Airplus Mini Balonlu Naylon Makinaları ile  koli içerisindeki boşluk doldurma, sabitleme, yastıklama ve sarmalama ihtiyaçlarınıza yönelik Airplus Balonlu Naylon filmlerini etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Eğer koli içerisinde bir ürün gönderiyorsanız, Airplus Balonlu Naylon ürünlerine kesinlikle ihtiyacınız var demektir.

Airplus Mini Balonlu Naylon Makinası, ortamda bulunan havayı kullandığı için ekstra kompresör gerektirmez ve sessiz çalışır. Makinanın bakım ihtiyacı yok denecek kadar az olup, boyutları itibari ile depolama alanınızdaki yer ihtiyacı çok düşüktür. Koli içi koruyucu ambalaj ihtiyaçları için klasik balonlu naylonlara göre çok daha üstün koruma sağlayan Airplus Balonlu Naylon çözümleri Avrupa ve Türkiye genelinde maliyet ve sağladığı kullanım avantajlaı sayesinde en çok tercih edilen ambalaj çözümleridir. Airplus Mini Balonlu Naylon Makinası fiyatları göz önünde bulundurulduğunda, firmanız için yatırım maliyeti gerektirmeden kullanabileceğiniz bir çözüm olduğu için çok fazla tercih edilmektedir. Makinalar tüketim miktarlarınıza göre kiralık ya da konsinye olarak kurulabilmektedir. Airplus Mini Balonlu Naylon Makinası kullanım ihtiyaçlarınıza göre Airplus Void  ya da Airplus Cushion model olarak temin edilmektedir. Airplus Void modelde, boşluk doldurma ihtiyaçlarınıza yönelik farklı ebatlardaki tüm Airplus Void Balonlu Naylon modelleri ve Airplus Cushion modelde ise Airplus Cushion Balonlu Naylon, Airplus Bubble Balonlu Naylon ve Airplus Wrap Balonlu Naylon modellerinin tümü işlenebilmektedir. Firmanızın paketleme ihtiyaçlarınızı, firmanızda yapacağımız ziyaretlerle belirleyerek sizler için en uygun modeli sunmaktayız. Kullanım Alanları: Airplus Mini Balonlu Naylon Makinasının kullanım alanı oldukça geniştir. Başlıca aşağıdaki sektörlerde olmak üzere orta ağırlıklarda kolili ürün gönderen her sektörün koruyucu ambalaj ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliktedir. Başlıca Sektörler : Airplus Mini Hava Yastığı Makinası, e-ticaret, ilaç, kozmetik, lojistik, elektrik-elektronik, otomotiv yedek parça, aydınlatma, çanta & ayakkabı, hediyelik eşya, cam ürünler, tıbbi ve medikal cihazlar gibi bir çok sektörün koli içi koruyucu ambalaj ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Servis&Yedek Parça Airplus Mini balonlu naylon makinası Türkiye’de Fabray ile hizmetinize sunulur. Teknik servis, kurulum ve kullanıcı eğitimleri de Fabray tarafından verilir. Airplus Mini balonlu naylon makinası hizmetlerimiz Sakarya, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Tekirdağ, Çerkezköy, Çorlu, İzmit, Kocaeli, Gebze, Bilecik, Adana, Antalya, Mersin, Hatay, Ankara, Karadeniz Bölgesi, İzmir, Balıkesir ve diğer tüm illerimize Sakarya’dan verilir.   Özellikleri: Ölçüler                 :        354 x 670 x 370 mm Ağırlık                  :       10,5 kg Voltaj                   :       95-250 V (AC) Hız                     :       12 m/dk Hava İhtiyacı      :      Ortamdaki havayı kullanır

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.