SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

ANKA 240 TON SABİT ASFALT PLENTİ

ANKA 240 TON SABİT ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi
ANKA 240 TON SABİT ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi

Power 240 ton/saat kapasiteli asfalt plenti, büyük ölçekli yol projelerine sıcak asfalt üretimi için uygundur.

AVRUPA KALİTESİNDE PLENT ÜRETİMİ

40 yılı aşkın süredir dünyanın birçok noktasına tesis üreten firmamız, uluslararası alanda kabul görmüş kalite kriterlerinde üretim yaparak müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Kullanılan malzemeden, işçiliğe kadar her detaya önem vererek yüksek kalitede plentler üretmekteyiz.

  YÜKSEK PERFORMANS

Power asfalt plentlerinin en büyük avantajlarından biri %5 nemde ve ağır iklim koşullarına uygun şekilde tasarlanmış olmasıdır. Mühendislik hesaplarımız, kaliteli komponentlerimiz ve test edilmiş ürünlerimizle maksimum performansta çalışırsınız.

DÜŞÜK İŞLETME VE BAKIM MALİYETLERİ

Asfalt plenti satın alırken düşünmeniz gereken önemli noktalardan biri de yakacağınız yakıt miktarı ve periyodik bakım maliyetlerinizdir. Power Asfalt Plentleri, modern kurutucu (dryer) tasarımı ve italyan üretimi brülörü ile minimum yakıt sarfiyatı ile çalışmaktadır. Türkiye üretimi ısıya ve aşınmaya dayanıklı çelik kullanımı, uluslararası bilinirliği yüksek markaların parçaları ve deneyimli mühendislik kadromuzla bakım maliyetleriniz minimuma düşer.

ÇEVRE DOSTU ve UZUN ÖMÜRLÜ FİLTRE TEKNOLOJİSİ

Atmosferik tipte modern teknolojisi ile düşük emisyon değerlerinde çalışmaktadır. Metaaramid torbaları ısıya ve aşınmaya dayanıklıdır. Diğer torba türlerine göre iki kat fazla ömre sahiptir.  Ön seperatör, filtre verimini %50 oranında arttırmaktadır.

  POWERCONTROL OTOMASYON SİSTEMİ

Powercontrol otomasyon sistemi farklı dil seçeneklerinde, kullanıcı dostu yazılıma sahiptir. Sınırsız reçete kaydı, müşteri satış takibi, günlük raporlama gibi maliyet ve satış konularında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak raporlama özelliklerine sahiptir.

SATIŞ SONRASI SERVİS, GARANTİ ve YEDEK PARÇA

7/24 uzman personel desteği, uzaktan plente bağlantı imkanı ile kısa sürede plent arızası belirlenebilir. Kritik ekipmanlar daimi olarak stoklarımızda tutulmaktadır. Uluslararası kaliteye sahip parçalar kullanıldığından dolayı dünyanın birçok noktasında asfalt plenti yedek parçalarımızı bulabilirsiniz. İki yıl boyunca satın aldığınız plent garantimiz altındadır.

ESNEKLİK

Asfalt plentlerimiz katkı (fiber katkı, modifiye bitüm, köpük asfalt)ve geri dönüşüm asfalt ünitesi eklenebilecek şekilde tasarlanmaktadır. Bunun yanı sıra asfalt plentlerimiz farklı reçetelerdeki sıcak asfalt üretimi için çok bölmeli hazır asfalt bunkeri opsiyonuyla 30-300 ton asfalt stoğu yapabilme opsiyonuna sahiptir.

TEMEL MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRÜN

Power asfalt plentleri çelik temel opsiyonuna sahiptir. Çelik temel opsiyonu ekleterek beton temel maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.