SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

HÜRKUŞ 80 TON MOBİL ASFALT PLENTİ

HÜRKUŞ 80 TON MOBİL ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi
HÜRKUŞ 80 TON MOBİL ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi

Power 80 ton/saat kapasiteli mobil asfalt plenti, küçük ölçekli yol projelerine sıcak asfalt üretimi için uygundur.

ÜST DÜZEY MOBİLİTE

80 ton/saat mobil asfalt plenti; şase üzeri özel mobil tasarımıyla yol projelerinde hızlı kurulum imkanı sunmaktadır. Tanklarından, karışım kulesine kadar her ekipman mobil şase üzerinde tesisatları, elektriksel bağlantıları hazır halde gönderilir. 

AVRUPA STANDARTLARINDA ÜRETİM

Asfalt plentinizin minimum arıza ve maksimum verimle çalışmasının önemini biliyoruz. Bu nedenle global ölçekli markaların parçalarını kullanıyor ve üretimin her aşamasında kalite kontrol süreçlerinden geçiriyoruz. Fabrikamızdan test etmeden hiçbir plenti sahaya çıkarmıyoruz.

YÜKSEK PERFORMANS

Küçük detaylar, asfalt plenti performansınızı düşürür. Plent ekipmanları %5 nem oranına göre tasarlanır. Kurutucu, filtre, elek ve mikser maksimum kapasitede çalışacağınız şekilde tasarlandı. Her plentin çalıştığı coğrafyaya bağlı olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. 

DÜŞÜK İŞLETME VE BAKIM MALİYETLERİ

Asfalt plenti işletme ve bakım maliyetleri piyasa ile rekabet etmeniz açısından çok önemlidir. Düşük yakıt sarfiyatı, ısıya ve aşınmaya dayanıklı çelik parçaları, kullanıcı dostu yazılımımız ile asfalt üretim maliyetlerinizi düşürürsünüz.

ÇEVREYE DUYARLI ve UZUN ÖMÜRLÜ FİLTRE TEKNOLOJİSİ

Ters hava akışlı torbalı filtre teknolojimiz, çevre kurallarının şart koştuğu sınırlar içerisinde çalışmaktadır. % 50 filtreleme kolaylığı sağlayan ön seperatörü, 180 dereceye dayanıklı metaaramid torbaları, pistonsuz ve valfsiz temizleme sistemiyle hem uzun ömürlü hem de minimum bakım gerektiren bir filtreye sahip olursunuz.

POWERCONTROL OTOMASYON SİSTEMİ

Power asfalt plenti yazılımı, kolay kullanım, çoklu dil desteği, arıza kaydı, reçete kaydı, günlük sıcak asfalt üretim kaydı ve uzaktan erişim gibi gelişmiş özelliklere sahiptir. Manuel veya otomatik kullanım özelliği ve güvenlik önlemleriyle sorunsuz çalışır.

SATIŞ SONRASI SERVİS, GARANTİ ve YEDEK PARÇA

2 yıl garanti, 10 yıl servis desteği garantisi, stoktan yedek parça teslimi, asfalt plentine uzaktan erişim ile sorun çözme kabiliyeti satış sonrası sorunsuz çalışmanızı sağlar.

EK EKİPMANLAR

Selüloz katkı ünitesi, modifiye bitüm tesisi gibi farklı türde asfalt üretimini sağlayan tesisler ve %30 a kadar soğuk geri dönüşüm ünitesi eklenebilme özelliği sunulmaktadır. Asfalt plenti tasarımı ve yazılımı ek ekipmanlar eklenebilecek şekilde tasarlanırlar. Bunun yanı sıra mobil filler silosu, mobil bitüm tankı ve mobil kızgın yağ kazanı gibi opsiyonlar tesisinizin maksimum mobilitesini sağlar.

BETON TEMEL MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRÜN

Besleme bunkerleri için istinat duvarı ihtiyacı bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra tüm ekipmanlar minimum temel maliyeti gerekecek şekilde tasarlanmışlardır. Sizin yatırım maliyetlerinizi düşürmek firma prensiplerimiz arasındadır.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.