SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

LION 120 TON SABİT ASFALT PLENTİ

LION 120 TON SABİT ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi
LION 120 TON SABİT ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi

Power 120 ton/saat kapasiteli asfalt plenti, orta ölçekli yol projelerine sıcak asfalt üretimi için uygundur.

DÜŞÜK NAKLİYE MALİYETİ

Asfalt plenti üniteleri konteyner içine girecek şekilde tasarlanarak lojistik maliyetleri düşürülmüştür.

AVRUPA STANDARTLARINDA ÜRETİM

Asfalt plenti üzerindeki her ekipman dünyaca ünlü markalardan temin edilmektedir. Üretim boyunca plent üniteleri kalite kontrol ve çalışma testi aşamalarından geçer.

YÜKSEK PERFORMANS

%5 agrega nemine göre tasarlanmış üniteleri ve ağır şartlara dayanıklı parçalarıyla aralıksız sıcak asfalt üretir.

DÜŞÜK İŞLETME VE BAKIM MALİYETLERİ

Asfalt plentinin aşınma plakaları ve dökümleri sert agregaya göre (bazalt, granit vb.) üretilmiştir. Global markaların parçaları ve kalite sertifikalı ürünleri kullanılmaktadır. Bakım maliyetleriniz düşüktür. Kurutucu (dryer) iç kanatları özel olarak dizayn edilmiştir ve italyan marka brülör kullanılmaktadır. Düşük yakıt sarfiyatı ile işletme maliyetleriniz düşer.

ÇEVREYE DUYARLI ve UZUN ÖMÜRLÜ FİLTRE TEKNOLOJİSİ

Atmosferik tipte torbalı toz filtresiyle düşük emisyon değerlerinde çalışır. Plent üniteleri toz sızdırmazlığı sağlanacak şekilde tasarlanmıştır. Çevre kurallarına tamamen uygun sıcak asfalt üretir. Metaaramid (Nomex) filtre torbaları, ısıya ve aşınmaya dayanıklıdır. Rakiplerine oranla iki kat torba ömrü sağlamaktadır.

DÜNYANIN HER NOKTASINA UZAKTAN BAĞLANTI

Powercontrol asfalt plenti otomasyon sistemiyle plentiniz nerede olursa olsun uzaktan bağlantı ile yazılım arızası giderme ve arıza nedenini bulma imkanı vardır.

SATIŞ SONRASI SERVİS, GARANTİ ve YEDEK PARÇA

Asfalt plenti satın alırken en önemli konulardan biri de aldığınız plentin işletme sırasında yaşayabileceği sorunlarda firmanın hızlı destek verebilmesidir. Alanında uzman kadromuzla 7/24 uzaktan yardım ve müşterilerimizin çözemeyeceği sorunlara hızlı servis desteği veriyoruz. Her plentin kritik parçalarını fabrikamızda stokta tutarak anında yedek parça gönderebiliyoruz. Bunun yanında her Power asfalt plenti iki yıl boyunca garantimiz altındadır.

EK EKİPMANLAR

Asfalt plentlerimiz katkı (fiber katkı, modifiye bitüm, köpük asfalt)ve geri dönüşüm asfalt ünitesi eklenebilecek şekilde tasarlanmaktadır. 

BETON TEMEL MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRÜN

Power asfalt plentleri çelik temel opsiyonuna sahiptir. Çelik temel opsiyonu ekleterek beton temel maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.