SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

HÜRKUŞ 160 TON ASFALT PLENTİ

HÜRKUŞ 160 TON ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi
HÜRKUŞ 160 TON ASFALT PLENTİ, Asfalt - Beton - Bims - Ytong - Kesme Makinesi

Power 160 ton/saat kapasiteli mobil asfalt plenti, büyük ölçekli yol projelerine sıcak asfalt üretimi için uygundur. ÜST DÜZEY MOBİLİTE 160 ton/saat mobil asfalt plenti; şase üzeri özel mobil tasarımıyla yol projelerinde hızlı kurulum imkanı sunmaktadır. Tanklarından, karışım kulesine kadar her ekipman mobil şase üzerinde tesisatları, elektriksel bağlantıları hazır halde gönderilir. 

AVRUPA STANDARTLARINDA ÜRETİM

Asfalt plentinizin minimum arıza ve maksimum verimle çalışmasının önemini biliyoruz. Bu nedenle global ölçekli markaların parçalarını kullanıyor ve üretimin her aşamasında kalite kontrol süreçlerinden geçiriyoruz. Fabrikamızdan test etmeden hiçbir plenti sahaya çıkarmıyoruz.

YÜKSEK PERFORMANS

Küçük detaylar, asfalt plenti performansınızı düşürür. Plent ekipmanları %5 nem oranına göre tasarlanır. Kurutucu, filtre, elek ve mikser maksimum kapasitede çalışacağınız şekilde tasarlandı. Her plentin çalıştığı coğrafyaya bağlı olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. 

DÜŞÜK İŞLETME VE BAKIM MALİYETLERİ

Asfalt plenti işletme ve bakım maliyetleri piyasa ile rekabet etmeniz açısından çok önemlidir. Düşük yakıt sarfiyatı, ısıya ve aşınmaya dayanıklı çelik parçaları, kullanıcı dostu yazılımımız ile asfalt üretim maliyetlerinizi düşürürsünüz.

ÇEVREYE DUYARLI ve UZUN ÖMÜRLÜ FİLTRE TEKNOLOJİSİ

Ters hava akışlı torbalı filtre teknolojimiz, çevre kurallarının şart koştuğu sınırlar içerisinde çalışmaktadır. % 50 filtreleme kolaylığı sağlayan ön seperatörü, 180 dereceye dayanıklı metaaramid torbaları, pistonsuz ve valfsiz temizleme sistemiyle hem uzun ömürlü hem de minimum bakım gerektiren bir filtreye sahip olursunuz.

POWERCONTROL OTOMASYON SİSTEMİ

Powercontrol otomasyon sistemi ile internetin olduğu her şantiyeden fabrikamıza asfalt plenti bağlantısı yapabilir, arıza tespiti ve yazılım güncellemesi yapabilirsiniz. Çoklu dil desteği, kullanıcı dostu arayüzü ve güvenlik önlemleriyle asfalt üretimine ara vermezsiniz.

SATIŞ SONRASI SERVİS, GARANTİ ve YEDEK PARÇA

40 yılı aşkın imalat deneyimimizle satış sonrası desteğin önemini bilmekteyiz. Alanında uzman ekibimiz 7/24 servis vermekte, firmamız kritik parçaları stoklarında tutmaktadır. 2 yıl plent garantisi ve satış sonrası desteğimizle şantiyeniz durmadan yoluna devam eder. EK EKİPMANLAR Farklı asfalt türlerinin üretimi için ekipman gereksinimi olabilmektedir. Power asfalt plenti, katkı (fiber katkı, modifiye bitüm, köpük asfalt gibi) ve geri dönüşüm asfalt ünitesi eklenebilecek şekilde tasarlanmaktadır. 

BETON TEMEL MALİYETLERİNİZİ DÜŞÜRÜN

Kule ve diğer ekipmanlara opsiyonel olarak imal ettiğimiz çelik ayaklarla beton maliyetleriniz düşer.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.