SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

ARTEMİS ORBİTAL STREÇ SARMA MAKİNASI

ARTEMİS ORBİTAL STREÇ SARMA MAKİNASI, Ambalaj Makinaları
ARTEMİS ORBİTAL STREÇ SARMA MAKİNASI, Ambalaj Makinaları

Artemis Streç Sarma Makinaları; Kangal şeklindeki, otomobil veya motosiklet lastikleri, hortum ve kablo benzeri ürünlerin veya pencere kasası gibi köşeli ürünlerin yörüngesel olarak streç film ile sarılmasını sağlar. Bu işlemi tam otomatik olarak veya yarı otomatik olarak yapabilir.

Artemis Streç Sarma Makinaları ürünleri yarı otomatik veya otomatik olarak streç film ile sardığı için işçilikten büyük oranda tasarruf sağlar. Ürünler her tarafıyla kapatılmış olduğu için aradan ürün kaybolması önlenir. Ürünleri toz ve nemden korur. Bu faydaları ile önemli bir güvenlik materyalidir.   Artemis Streç Sarma Makinaları mekanik olarak strecin sarılırken gerdirilmesi ile kullanılan streç filmde de tasarruf sağlar. Sarma işlemi çok daha hızlı ve dengeli bir biçimde yapılır. Üst ve yan kılavuzlar sayesinde dairesel hareket sağlanarak makine çerçeve çapından geçen tüm ürünler yatay eksende dairesel olarak streç ile sarılabilir. Makinanın çerçevesi ihtiyaçlarınız dahilinde tasarlanmaktadır. Kullanım Alanları Artemis Streç Sarma Makinaları tüm endüstrilerde kullanılabilir. Plasticband Türkiye de Neleo, Atis ve Artemis modelleriyle Fabray olarak çözümler sunmaya hazırdır.   Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Oto lastik Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rula Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik Su hortumu Gırtlak boru Polyester Çember Pet Poliproplen Çember PP PVC Pencereler E-Ticaret Elektrik Elektronik Kablo Bakır tel Alüminyum tel Pirinç tel Perakende Yatay Streç Sarma Makinaları Çeşitler Plasticband, Fabray ile 3 farklı modelle yatay streç sarma çözümleri sunar. ATIS Tam Otomatik Orbital Streç Sarma Makinası NELEO Yarı Otomatik Orbital Streç Sarma Makinası ARTEMİS Kangal ve çerçeve benzeri ürünler için Orbital Streç Sarma Makinası

 

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.