SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

BUKLE TOKA

BUKLE TOKA, Araç İç Ve Dış Aksesuarlar
BUKLE TOKA, Araç İç Ve Dış Aksesuarlar

 Bukle Tokalar, ürünler çember ile bağlanırken, çemberin birleştirilmesi için kullanılırlar. Çok güçlü bir çember bağlama aksesuarıdır. Bukle Toka; klips, clips, tel toka, mühür, zımba, kopça, toka gibi isimlerle de anılırlar.

 Bukle tokalar çok güçlü çember bağlama aksesuarlarıdır. Polyester Çember PET, Poliproplen Çember PP, Lifli Çember Kompozit, Lifli Çember Tekstil ile kullanılabilir. Kullanımı kolay ve pratiktir. Bağlantı yerini sağlam ve güvenli hale getirir. Yatırım maliyeti düşüktür. Mekanik Germe Makinası veya Mekanik Gerdirme Aparatı olarak ta bilinen basit makinalar ile yüksek tansiyonda gerdirmeler yapılır. Değişik ebatlarda ve değişik yapılardaki çemberlerle kullanılabilecek çeşitleri sayesinde her alanda kullanılabilir. Sağlam çemberlemeler yapılabilir. Bukle Tokaların çeşitlerini yazımızın devamındaki Bukle Toka Çeşitleri bölümünde bulabilirsiniz. Hangi Bukle Tokayı seçmemiz gerektiği konusunda önce hangi cins çemberi kullanacağımızı belirlemeliyiz. Polyester Çember PET, Poliproplen Çember PP, Lifli Çember Kompozit ve Lifli Çember Tekstil ürünlerinden seçimimizi yapmalıyız. Bu seçim hangi tipte Bukle Tokayı kullanmamız gerektiğini belirler. Bukle Toka Krom (Galvanizli) veya Bukle Toka Çizgili (Çizgili demirden veya fosfat kaplı olarak). Bu seçimin ardından, kullanacağımız çemberin ölçüsüne uygun ölçüdeki Bukle Tokayı tercih edebiliriz. Kullanım miktarlarımız arttığında Şarjlı Çemberleme Makinası, Havalı Çemberleme Makinası veya Tam Otomatik Çemberleme makinaları ile Polyester Çember PET kullanımına geçebiliriz. Bukle Toka Kullanım Alanları                  Bukle Toka kullanım alanı çok geniş olan bir çemberleme aksesuarıdır. Paletin üzerine dizilmiş veya bir araya getirilmiş bütün ürünlerin çemberlemesinde, koruyucu olarak kullanılabilir. Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rulo Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik E-Ticaret Elektrik Elektronik Perakende Bukle Toka Çeşitleri Bukle Tokalar, kullanılacak çember tipine göre çeşitlendirilmişlerdir. Aynı zamanda da kullanılacak çemberin ölçüsüne göre ölçülendirilmişlerdir. Bukle Toka Krom (Galvaniz kaplı demirden mamül), Bukle Toka Çizgili (Fitilli-çizgili demirden mamül veya fosfat kaplı demirden mamül). İki tip altında toplayabileceğimiz Bukle Tokalar, 13-16-19-25-32 mm olarak 5 değişik ölçüde üretilmektedir. Hangi çember hangi toka sorusunun cevabını yazımızın devamındaki Teknik Özellikler Tablosunda bulabilirsiniz. Bukle Toka Teknik Özellikleri Bukle Toka Teknik Özellikleri

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.