SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

HAVALI ÇEMBERLEME MAKİNASI SIAT POLI WELDİNG

HAVALI ÇEMBERLEME MAKİNASI SIAT POLI WELDİNG, Makina
HAVALI ÇEMBERLEME MAKİNASI SIAT POLI WELDİNG, Makina

Havalı Çember Makinası Poli Welding Özel tasarım bir çemberleme makinasıdır. Kendiliğinden genişleyen elyaf, yün, tekstil, hurda kağıt balyaları gibi paketlerin çemberlenmesi için kullanılır. Özellikle pres altında yapılan çember bağlama işleri için ucuz, kolay kullanılan ve hızlı bir çember makinasıdır. Paket zaten kendiliğinden genişleyeceği için germe işlemi yapmadan sadece kaynatma işlemi yapar. Paket genişlerken çemberin gerilmesi doğal olarak sağlanmış olur. Düz ve yuvarlak yüzeylerde başarılı uygulamalar yapar. Kaynatma işlemini sürtünme (friksiyon) yöntemi ile yapar. 1 düğme ile çalışır. Düğmeye basıldığında kayıtlı ayarda kaynatma ve kesme işlemini yapar. 2,3Kg-f ağırlığında olması kullanıcı için büyük kolaylık sağlar. Opsiyonel bir kit ile kullanılabilecek çember kalınlığını 1.5 mm ye kadar yükseltebilme imkanı sağlar. 10mm den 19 mm ye kadar tüm çember genişliklerinde kullanılabilir. Hem polyester çember ( PET Çember ) hem de Poliproplen çember ( PP Çember ) için kullanıma uygundur. Orijinal yedek parça, bakım ve onarım işleri Fabray Endüstriyel Ambalaj servisince sağlanır. Siat garantisiyle Avrupa ve bir çok ülkede servis ve garanti hizmetlerinden faydalanılabilir. Makineyi aldığınızda seri numarası üzerinden kaydınız Siat Genel Merkezde kayıt altına alınır ve bu numarayla her yerden çözüm üretilir.

Havalı Çember Makinaları Havalı çember makinaları tam anlamıyla endüstriyel çemberleme makinalarıdır. Dayanıklıdırlar ve yüksek germe güçleri üretirler. Enerji olarak havayı kullandıkları için kesintisiz çalışma süreleri vardır. Yorulmak nedir bilmezler. Elektronik aksam bulundurmazlar. Bu da arıza ihtimallerinin daha düşük olması anlamına gelir. Elektronik kart yok, pil yok, kablo yok. Birçok işletmede zaten hava hatları bulunur. Hava çıkışlarından 15-20 metrelik mesafelerde (uygun hortumlarla daha fazla) rahatlıkla kullanılır. Çalışma prensipleri ortaktır. Bir germe motoru ile gerdirme işlemi yapılır. Germe düğmesine basıldığında hava motorundaki rotor devreye girer ve basınçlı havayı sisteme gönderir. Bir taraftan griper ile tutulan çember diğer taraftan germe tekeri ile çekilerek gerdirilir. 2. İşlem kaynatma ve kesmedir. Diğer bir motor aynı şekilde çalışarak kaynatma ayağını çemberin üzerine basar ve sürtünme hareketiyle çemberin doğru şekilde erimeye başlamasını sağlar. Eş zamanlı olarak bir bıçak ile çember kesilir. Ardından kaynak yerinin soğuması ve sağlam bir birleşme sağlanması için bekler. Tüm bu eylemlerdeki zamanlar ve güçler kolay bir şekilde ayarlanır. Ayarlamalar çember ölçüleri, paket üzerinde istediğimiz gerginlik seviyesi gibi faktörler göz önünde bulundurularak yapılır. Çoğu modelde bir düğme de acil stop ve makinenin kolay bir şekilde çıkarılması için kullanılır. Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleri havalı plastik çember makinalarını ihtiyaca göre 4 farklı modelle ve Siat güvencesiyle sunar. Kaliteli bileşenlerle üretilen havalı çember makinaları güçlü ve güvenilirdir. Servis ve orijinal yedek parça hizmetleri Siat Türkiye Fabray Ambalaj tarafından sunulur. Bu hizmetleri Dünya üerindeki bir çok ülkeden sağlamak ta mümkündür. Ücretsiz keşif ve deneme hizmetlerimizden faydalanmak için lütfen arayınız. Havalı Çember Makinası Kullanım Alanları  Havalı Çemberleme Makinaları ile tüm Polyester Çember PET ve tüm Polipropilen Çember PP ürünler bağlanabilir. Kullanılması gereken çember cinsi ve çeşidine göre seçilecek bir Havalı Çemberleme Makinası tüm endüstrilerde kullanılabilir.   Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rula Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik E-Ticaret Elektrik Elektronik Perakende

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.