SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

PLASTİK KÖŞEBENT

PLASTİK KÖŞEBENT, Ambalaj
PLASTİK KÖŞEBENT, Ambalaj
PLASTİK KÖŞEBENT, Ambalaj
PLASTİK KÖŞEBENT, Ambalaj

Plastik Köşebent, ürünler çember ile bağlanırken, çemberin üründen korunması veya ürünün çemberden korunması için kullanılır. Köşe koruyucu olarak ta adlandırılabilir.

Plastik Köşebentler üç amaç için kullanılır. Ürünü Çemberden Korumak İçin. Çemberi Üründen Korumak İçin. Kullanılması Gereken Çember Sayısını Azaltmak İçin. Ürünü Çemberden Korumak İçin                 Ürünlerimizi çember ile bağlarken amacımız bir arada tutmak ve sabitlemektir. Bunu sağlayabilmek için zaman zaman yüksek tansiyonlarda germe ihtiyacı hasıl olur. Bu esnada çemberin ürüne yaptığı baskı nedeniyle ezilme, büzülme, yamulma ve benzeri durumlarla karşılaşılabilir. Bu durumların yaşanmaması için çemberin altına koyulan Plastik Köşebent (Köşe Koruyucu) ürünün korunmasına yardımcı olacaktır. Çemberi Üründen Korumak İçin                 Genelde metal ve taş endüstrisi gibi alanlarda, çemberle bağlanacak ürünlerin kenarları bıçak kadar keskin olabilir. Ürünlerimizi çember ile bağlarken amacımız bir arada tutmak ve sabitlemektir. Bunu sağlayabilmek için zaman zaman yüksek tansiyonlarda germe ihtiyacı hasıl olur. Bu esnada kenarları bıçak kadar keskin olabilen ürünler, çemberin kopmasına neden olabilir. Bu durumların yaşanmaması için çemberin altına koyulan Plastik Köşebent (Köşe Koruyucu) ürünün korunmasına yardımcı olacaktır. Kullanılması Gereken Çember Sayısını Azaltmak İçin.                 Bir palet üzerinde yan yana ve üst üste çok sayıda ürün dizili olduğu durumlarda Boy Köşebentler kullanılabilir. Ürünlerin üzerine, ürünlerin toplam genişliği veya yüksekliği boyunca bir köşebent koyulur. Köşebendin iki ucundan çemberleme yapılınca, köşebent hat boyunca çemberin altındaki baskıyı büyük oranda ürünlere yansıtacaktır. Kullanım Alanları                  Plastik Köşebent kullanım alanı çok geniş olan bir ambalaj malzemesidir. Paletin üzerine dizilmiş veya bir araya getirilmiş bütün ürünlerin çemberlemesinde, koruyucu olarak kullanılabilir. Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rulo Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik E-Ticaret Elektrik Elektronik Perakende Plastik Köşebent Çeşitleri  Plastik Köşebentler 19 mm ve 32 mm genişlikler olarak ölçülendirilir. Boy köşebentler ise istenilen uzunluklarda üretilir. Kullanılan hammadde özelliklerine göre de 1. Kalite ve 2. Kalite olarak sınıflandırılmışlardır. Teknik Özellikleri Plastik Köşebent profil fiyatları için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.