SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

STREÇLEME MAKİNASI SİAT ONEWRAP M PALET

STREÇLEME MAKİNASI SİAT ONEWRAP M PALET, Ambalaj Makinaları
STREÇLEME MAKİNASI SİAT ONEWRAP M PALET, Ambalaj Makinaları

Siat OneWrap M modeli Streç Sarma Makinaları paletlerin otomatik olarak streç film ile sarılma işlemini yapan makinalardır. Streç filmleri palete sararken uzatarak streç filmden tasarruf sağlar. Aynı zamanda gergin bir şekilde çepeçevre sararak ürünlerin bir arada kalmasını sağlar. Bir araya sabitlenen ürünler tozdan ve ıslanmaktan korunmuş olur. Siat Türkiye’ de Fabray’ la palet streçleme makinaları konusunda çözümler sunar.

Siat OneWrap M modeli Streç Sarma Makinası Paletleri otomatik olarak sterç film ile sardığı için işçilikten büyük oranda tasarruf sağlar. Paletler her tarafıyla kapatılmış olduğu için aradan ürün kaybolması önlenir. Ürünleri toz ve nemden korur. Bu faydaları ile önemli bir güvenlik materyalidir. Siat One Wrap M modeli mekanik germe özelliğine sahiptir. Bu kabiliyeti ile esnek yapıdaki streç filmi palet sararken uzatır. 100 metre uzunluğundaki streç film 200 metreye kadar uzatılabilir. Bu sayede sağlanan tasarruf oranı çok yüksektir. Motorlu ön gerdirme olmayan makinalarda da streç film uzatılır. Böyle sistemlerde streç filmin boyu uzatılırken, genişliği daralır. Motorlu ön gerdirme özelliği olmayan makinalarda karşılaşılan en büyük sorunlardan biri de gerdirme eyleminin stabil yapılamamasıdır. Bunun sebebi gerdirme eylemi için gereken baskının, streç film bobininin takıldığı mile ufak bir noktadan yapılmasıdır. Bu sistem aynı zamanda milde yamulmalara ve yüksek maliyetli onarım işlemlerine sebep olabilir. Siat OneWrap M modelinde bu sistem balatalı bir mekanizma ile çok daha geniş bir alanda yapılır. Streç Film Bobininin dönüşü stabil halde olur ve mekanizma sağlıklı çalışır. Siat OneWrap M ile birçok programlama yapılabilir. Paletin Alt Sırasına 4 tur, üst sırasına 2 Tur Streç Film Sar. Alt Sıraya 2 Tur, Üst Sıraya 1 Tur Streç Film Sar. Streç Filmin yukarı çıkış hızını arttır/eksilt. Streç Filmin aşağı iniş hızını arttır/eksilt. Palete sararken gerginliği arttır/eksilt. Tabla dönüş hızını arttır/eksilt. Palet üzerinin kapatılması (Top Cover) için duraklama yap. Paletin orta bölümlerinde üst üste bindirme mesafeleri programlanabilmektedir. Yavaş başlama ve yavaş duruş özellikleriyle palet üzerindeki ürünlerin dağılmaması için özenle çalışır, Başladığı yerde duruş özelliği makinaya palet yüklemede ve streç film sarılmış olan paletin alınmasında büyük kolaylık sağlar. Siat Türkiye de Fabray OneWrap ve diğer modelleriyle hizmetinize hazırdır.      Broşür: Siat OneWrap M Palet Streçleme Makinası        Kullanım Alanları Siat OneWrap Palet Streçleme Makinaları tüm endüstrilerde kullanılabilir. Siat Türkiye de OneWrap ve diğer modelleriyle Fabray olarak çözümler sunmaya hazırdır.

  Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rula Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik E-Ticaret Elektrik Elektronik Perakende   Palet Streç Sarma Makinaları Çeşitleri Siat Palet Streçleme Makinaları; döner tablalı (OneWrap), ring makinalar ve robot (Beewrap) streç sarma makinaları olarak üçe ayrılır. Siat OneWrap Döner Tablalı Palet Streçleme Makinası Yuvarlak döner tabla, kule, ve streç film asansörü olmak üzere üç bölümden oluşur. Palet, döner tablanın üzerine transpalet veya forklift yardımıyla bırakılır. Tablanın dönüşüyle, palet yatay eksende dönüş hareketine başlar. Kule bölümünde streç film bobini ve bobinin bağlı olduğu bir asansör sistemi bulunur. Bu sistem de streç film bobininin dikey eksendeki hareketini sağlar. Streç film makinada uzatıldıktan sonra palet üzerine gergin bir şekilde sarılır. Siat OneWrap Streç Sarma makinaları tabla altında 20 tekerlekle çalışır. Bu, makinanın sessiz çalışması ve üzerindeki yükün eşit dağılımı konusunda önemli bir özelliktir. Siat BeeWrap Robot Palet Streçleme Makinası Özellikle büyük ebatlı paletlerin/ürünlerin streçle sarılması ve farklı yerlerde streçleme yapılması durumlarında kullanılabilecek bir makinadır. Hareket edebilen bir robot, robota bağlı bir kule ve kuleye bağlı bir asansörden oluşur. Palet yerde sabit dururken, robot paletin etrafında otomatik olarak döner. Aynı zamanda da ön gerdirme ile streç filmi uzatır ve palete gergin bir şekilde sarar. Paletin yüksekliğini kendisi algılar. Bir engelle karşılaşırsa otomatik olarak durur. Paletin Alt Sırasına 4 tur, üst sırasına 2 Tur Streç Film Sar. Alt Sıraya 2 Tur, Üst Sıraya 1 Tur Streç Film Sar. Streç Filmin yukarı çıkış hızını arttır/eksilt. Streç Filmin aşağı iniş hızını arttır/eksilt. Palete sararken gerginliği arttır/eksilt. Paletin orta bölümlerinde üst üste bindirme mesafeleri programlanabilmektedir.

Ring Palet Streçleme Makinası  Döner tablalı palet streçleme makinalarının aksine ring makinalarda palet sabit durur.

Bir veya iki kol üzerinde asansör sistemleri bulunur. Bu kollar paletin etrafında yatay eksende döner. Kollar üzerindeki asansör sistemine bağlı streç film bobini de dikey eksendeki hareketini eş zamanlı olarak yapar. Teknik Özellikleri İşletmeniz için en uygun Palet Streçleme Makinası için lütfen bizi arayınız.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.