SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

YARI OTOMATİK ÇEMBER MAKİNASI TRANSPAK TP 202

YARI OTOMATİK ÇEMBER MAKİNASI TRANSPAK TP 202, Makina
YARI OTOMATİK ÇEMBER MAKİNASI TRANSPAK TP 202, Makina

Yarı otomatik çemberleme makinaları en yaygın olarak kullanılan çember makinalarıdır. Yaptığı iş ve yapılan işe göre fiyatının ucuz olması en büyük tercih sebeplerinden biridir. Poliproplen Çember PP ile çalışır. Üzerine koyabildiğiniz her şeyi çemberleyebilirsiniz. Çemberlenecek ürünün ölçüleriyle ilgili hiçbir sınırlama

Yarı Otomatik Çember Makinası,  Polipropilen Çember PP ile çalışır. Son derece hızlı ve kolay çemberleme yapar. Üzerine koyabileceğimiz her şeyi çemberleyebiliriz. Ürün ölçülerinde hiçbir sınırlama yoktur. Çemberleme işlemi iki aşamada yapılır. Makinenin üzerinde hazır bekleyen çember ürünün çevresinden dolaştırılır. Sonra çemberin ucu makine üzerindeki kanala yerleştirilir. Hepsi bu kadar. Makine germe, yapıştırma, kesme işlemlerini ve yeni çemberin hazırlanmasını otomatik olarak yapar. Çemberin ne kadar gerileceği ayarlanabilir. Çemberleme işleminin kolay ve hızlı yapılması için hazırda bekleyen çemberin uzunluğu ayarlanabilir. Kullanım Alanları  Otomotiv Yan Sanayi Üretici Yedek Parça Satıcı Metal Alüminyum Profil Levha Rulo Üretici Saç Rulo Levha Üretici Levha Rula Dilimleme Metal Enjeksiyon Üretici Döküm Parça Üretici Orman Ürünleri Sunta MDF Üretici Kereste Tomruk İşleme Parke Lambri İnşaat Bims Taş Kiremit Tuğla Ytong Mermer Beyaz Eşya Beyaz Eşya Üretim Beyaz Eşya Yan Sanayi Gıda Narenciye Kuru Gıda Bakliyat Gıda Dağıtım Tekstil Balya Tops Yün Elyaf Kumaş Konfeksiyon Kağıt Karton Oluklu Mukavva Koli Kağıt Karton Üretici Basın Yayın Matbaa Maden Kimya İlaç Kimyevi Madde Plastik E-Ticaret Elektrik Elektronik Perakende  Yarı Otomatik Çemberleme Makinaları Çeşitleri  Yarı otomatik Çemberleme Makinaları, çalışma prensipleri aynıdır. Germe ayarları mekanik ve elektronik olarak iki çeşittir.

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.